Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90550 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nick: Esc. Wiek: 19. Byłem adminem na podobnym serwerze przez 2 miesiące. Znajomość AMX - 7/10 Staż około 5 lat. N/S Link do GT >CLICK< Dlaczego ja ? Chcę dać coś od Siebie tej sieci, karać botów, Umilać grę innym graczom. Czas jaki poświęcam to minimum 8h dziennie. Kontakt - przez Forum, gg ( podam je tylko administracji ) i jeżeli trzeba będzie to poprzez poczte. Chciałem napisać parę słów od Siebie. Wiem, że STEAM jest obowiązkowy ale moje zdanie jest takie, że nie warto tracić realnej waluty na gry. Bardzo by mi zależało na zostaniu tym adminem. Ponieważ gram na tej sieci już od października i zauważyłem, że z rana pilnuje serwera 1 -2 administratorów lub nie ma żadnego. Z chwilą gdy nie ma admina po serwerze gracze latają po txt, cheatują, nie wykonują celów, obrażają innych. Mógłbym tak pisać jeszcze długo ale nie chce nikogo przemęczać czytaniem jednego z podań. Czekam na Odpowiedzi 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90551 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 NA 100 % nie dostaniesz admina i podanie zaraz zostanie zamknięte ( odrzucone ) STEAM OBOWIĄZKOWY NIE MA INNEJ OPCJI > Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Listopada 2013 #90562 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na nie nie spełniasz wymagań steam i godziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Listopada 2013 #90564 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Brak Steam, Cię eliminuje z bycia Adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Listopada 2013 #90565 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi