Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90525 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Porozmawiamy o piłce ręcznej Jaki wasz ulubiony klub [Piłki ręcznej] , ja z góry mowię że Viva Targi Kielce A wasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Listopada 2013 #90553 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Z racji tego że pochodzę z Lubina a raczej tutaj mieszkam to MKS Zagłębie Lubin, najlepsze. Sam kiedyś grywalem, ale tylko zawody szkolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90569 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dla mnie najlepszym zespołem Kielce oczywiście P.S A może ktoś gra w piłkę ręczną >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90690 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja tam gram w piłke ręczną wyczynowo.Mogę się pochwalić mamy z chłopakami srebny medal mistrzostw polski kategoria dzieci:1998 a tera mielismy 13 miejsce na mistrzostwach polski jako młodzik . A i złoty medal mistrzostw polski w szkolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97860 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 6 lat gram w piłkę ręczną. +Viva Targi Kielce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98048 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 wisełka z płocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98398 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja trenowałam ręczną 4 lata Mój ulubiony klub? MKS ! Piotrkowianin Kiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 9 Grudnia 2013 #98421 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Piłka ręczna ja wymiatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107897 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Liga Asobal F.C Barcelona zawodnik na którym się wzoruję to Julen Aguinagalde. Gram zawodowo w piłkę ręczną(szczypiorniak) i kurwa jak patrzę na tych piłkarzyków nożnych jak płaczą to mi się telewizor wyłącza i automatycznie nóż w kieszeni mi się otwiera. robi trzy przewroty 6 salt i kurwa minę ma taką jak by mu nogę urwało cioty. Pozdrawiam wszystkich szczypiornistów i szczypiornistki a może na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi