Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]POLAND.

POLAND.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: POLAND.

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach. 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że dam sobie 6 ponieważ miałem sporą przerwę z cs, ale podstawy pamiętam. 

Staż w CS-sie: 6 lat. 

Steam / NonSteam: Steam. 

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/POLAND./80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Ponieważ gram dużo na serwie, chciałbym pomóc innym adminom w zwalczaniu oszustów i ogólnie pilnować porządku. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No myślę, że z 4-6 godzin. 

Kontakt: Steam (POLAND.), GG (Muszę sobie przypomnieć nazwę i hasło).

Myślę, że jestem lubiany na serwie, gram dużo i wierzę, że spiszę się na tym stanowisku. Co do godzin to miałem ponad 15 przed tą całą awarią. Teraz mam ponad 10 więc dzisiaj jeszcze będzie 30H. 

Pozdrawiam POLAND.  ;)

Sorka, ale jestem na NIE... jak grasz to często nie wykonujesz celów mapy, kampisz w TT. Wiem, że nie ma z Tb problemów... ale nie spełniasz wymagań o czym sam pisałeś UP ( z godzinami) jeśli piszesz podanie musisz spełniać wymogi.

Moja rada jest prosta: Napisz do, któregoś z moderatorów, aby zamknął podanko i otworzył je gdy nabijesz odpowiednią ilość h.

NIe mogę dać Ci tak, ale... gdy nabijesz owe godziny masz moje poparcie :)

Base co ma znajomosc AMX do gry w cs ? Odpowiem ci NIC. wiec twoje uzasadnienie ze gra duzo i napewno zna amx jest bezpodstawne. Ja jestem na NIE uzasadnienie takie samo jak Neymar jr. admin musi byc przykladem a nie ze tak brzydko napisze kamperem czy cos tam

Bardzo mnie zastanawia jedna rzecz. 

Roben mówisz że go nie kojarzysz, a ja np dzisiaj dopiero Cię pierwszy raz widziałem od kiedy mam admina, tak samo Szczypek Ciebie to akurat ani razu nie widziałem. Facet dawno miałby 30h tylko przez te włamy usunęły mu się godzinki. Eh..

[align=center]***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png[/align]

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Spełnienie podstawowych wymagań to nie wszystko. Po dwóch tygodniach od napisania tego podania możesz złożyć kolejne. Mam nadzieję,że dasz mi powody do tego,żebym wygenerował inną wiadomość. Na razie trochę brakuje,oczekuję większego zaangażowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...