POLAND. Napisano 11 Listopada 2013 #90001 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nick: POLAND. Wiek: 20. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że dam sobie 6 ponieważ miałem sporą przerwę z cs, ale podstawy pamiętam. Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/POLAND./80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ gram dużo na serwie, chciałbym pomóc innym adminom w zwalczaniu oszustów i ogólnie pilnować porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No myślę, że z 4-6 godzin. Kontakt: Steam (POLAND.), GG (Muszę sobie przypomnieć nazwę i hasło). Myślę, że jestem lubiany na serwie, gram dużo i wierzę, że spiszę się na tym stanowisku. Co do godzin to miałem ponad 15 przed tą całą awarią. Teraz mam ponad 10 więc dzisiaj jeszcze będzie 30H. Pozdrawiam POLAND. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90002 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Sorka, ale jestem na NIE... jak grasz to często nie wykonujesz celów mapy, kampisz w TT. Wiem, że nie ma z Tb problemów... ale nie spełniasz wymagań o czym sam pisałeś UP ( z godzinami) jeśli piszesz podanie musisz spełniać wymogi. Moja rada jest prosta: Napisz do, któregoś z moderatorów, aby zamknął podanko i otworzył je gdy nabijesz odpowiednią ilość h. NIe mogę dać Ci tak, ale... gdy nabijesz owe godziny masz moje poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Listopada 2013 #90003 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 jestem na Tak, często na serwerze i ogarnięty facet. Co do godzin to przez włam Ci się usunęło ich dużo, pisałeś mi o tym więc pomijam ten fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90004 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja również jestem na tak, ponieważ widuje często, forum tez nawet ma ogrnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 11 Listopada 2013 #90037 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nabij godzinki daj sie lepije poznac , poniewaz nie widzialem Cie jeszcze na serwerze .Na dzien dzisiejszy jestem na NIE popraw aktywnosc na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90111 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na TAK, widać go często na serwie, widać że gra długo więc AMX musi ogarniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90249 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Base co ma znajomosc AMX do gry w cs ? Odpowiem ci NIC. wiec twoje uzasadnienie ze gra duzo i napewno zna amx jest bezpodstawne. Ja jestem na NIE uzasadnienie takie samo jak Neymar jr. admin musi byc przykladem a nie ze tak brzydko napisze kamperem czy cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90292 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,Miły i Widuje go często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90312 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na NIE, nie znam cie, na 100% nie masz 30h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Listopada 2013 #90401 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Parę razy widziałem Cie na serwerze...ale to jeszcze nie to Proponuje więcej czasu na poznanie graczy i adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90409 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na nie : - Daj się trochę poznać , pobądź z nami dłużej a na pewno zmienię swoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90416 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na razie jestem nautral Widuję Cie, ale na razie nie przekonałes mnie w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90426 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Widziałam Cię parę razy na serwie. Ale jak na razie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Listopada 2013 #90428 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Bardzo mnie zastanawia jedna rzecz. Roben mówisz że go nie kojarzysz, a ja np dzisiaj dopiero Cię pierwszy raz widziałem od kiedy mam admina, tak samo Szczypek Ciebie to akurat ani razu nie widziałem. Facet dawno miałby 30h tylko przez te włamy usunęły mu się godzinki. Eh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Listopada 2013 #90512 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 [align=center]***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** [/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Spełnienie podstawowych wymagań to nie wszystko. Po dwóch tygodniach od napisania tego podania możesz złożyć kolejne. Mam nadzieję,że dasz mi powody do tego,żebym wygenerował inną wiadomość. Na razie trochę brakuje,oczekuję większego zaangażowania. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi