Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89887 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nick: ~~LKD <3 (Chill) JARAM {SQN} ~~ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Łącznie byłem adminem 4 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Krótko: cżęsto gdy gram nie ma adma i jest mnóstwo haxów i nie raz nawet jak sie pisze do admów na u@ to nie ogarniają... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie ale mniej więcej średnio 3/4 h Kontakt: GG:49118707 Steam : LKD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89917 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 4 lata? to od 12 roku życia miałeś admina ? ;o Gdzie link do gametracker? Nie widać Cię ani na forum ani na serwerze Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 10 Listopada 2013 #89923 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Również na nie. Daj link z godzinami to może przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89931 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Widzialem cie z 1 raz na serwerze. mam wrazenie ze podanie napisane od niechcenia. skoro admina masz taki szmat czasu to amx powinnienes ogarniac na 9/10 to taka mala uwaga. ogolem na NIE //Edit wpisujac frazy w gametrackera na serwerze multi-head only dd2 typu "~~LKD <3 (Chill) JARAM {SQN} ~~" "LKD" czy "JARAM" nikt sie taki nie wyswietla wiec chyba nie mamy o czym tu rozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89932 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Po kolei. nick tak mi trochę niedojrzale rozbrzmiewa, a lepiej mieć spokojnych i opanowanych i dojrzałych adminów niż potem problemy z prośbami o ub od młodych gniewnych i porywczych Wiek + lata bycia adminem nie brzmią realnie, w dodatku pikanterii dodaje smaczek że po 4 latach posiadania admina komendy znasz na 7/10, przez co tez mi się nie chce wierzyć w te 4 lata Dalej, z linkiem do GT będzie problem, gdyż teraz próbowałem poszukać i niestety nie spotkałem Twojego nicku, ale chyba GT został zrestartowany bo najwięcej przegrane maja po 10h W dodatku ta piękna edycja tekstu nadająca mu przejrzystość trochę odpycha. Na serwerze również Ciebie nie spotkałem. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Listopada 2013 #89946 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 kojarzę Cię, wiem że masz vipa na serwerze, ale jakoś niezbyt Cię zapamiętałem. Jak już byłeś to na 30 minut może godzine i spadałeś, było tak dwa razy, bo tyle Cie widziałem. Według mnie musisz poprawić aktywność na forum, zgłaszanie jakiś cheatów by pokazać że coś tam o nich wiesz. jak dla mnie Nie, spróbuj za 2 tyg lub miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #89979 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nie znam cię, jestem na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90047 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na nie, mało widoczny na serwerze oraz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90058 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na nie. mało widoczny na forum jak i na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 11 Listopada 2013 #90078 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Tak jak wyzej malo widoczny na serwerze .NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Listopada 2013 #90102 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na NIE. Popraw aktywność na forum i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90104 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dobra po kolei: 1.trudno żebym dał link do gametrackera jak byl reset bo sie ktoś włamywał a poreszta unegocjowane z Aquaxem.... 2.Mało aktywny na forum a poco mam spamować bez sensu będę adminem to nadrobię (przez ssy itp) 3.na serwerze gram około półtorej miesiąca i zielona nawet dostałem od ciebie 2 razy bana... a to że mnie nie widzieliście to może dlatego że ja gram 1 dnia około 2/3/4 w nocy a innego 15/16/17 albo i nawet 21/22/23/24 ale wracając do tematu nie rozumiem że ktoś pisze że nie grałem bo grałem i to dużo... nick tak mi trochę niedojrzale rozbrzmiewa, a lepiej mieć spokojnych i opanowanych i dojrzałych adminów niż potem problemy z prośbami o ub od młodych gniewnych i porywczych Wiek + lata bycia adminem nie brzmią realnie, Nie znasz mnie to nie oceniaj.... moge ci podać kontakt do każdego H@ i sie spytasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90113 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jak grasz już ponad miesiąc to czemu cię tak mało osób kojarzy? Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90121 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jestem na Nie Popraw aktywność na forum i na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90169 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 LDK ja nie mówię, że Cię nie znam w ogóle widziałam Cię może raz albo dwa.. poza tym ja zawsze gram w nocy więc zauważyłabym, że byłeś a nie przypominam sobie. + forum też jest ważne w byciu adminem a na ssach nie nadrobisz bo UBT się zajmuję ub graczy Po prostu moim zdaniem jeszcze za wcześnie żebyś był adminem. Daj się poznać, zgłaszaj cziterów na U@, postaraj się troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Listopada 2013 #90510 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 [align=center]***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** [/align] Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań.Jesteś anonimową osobą dla większości graczy. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362182 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi