Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie LKD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  ~~LKD <3 (Chill) JARAM {SQN} ~~

Doświadczenie (w byciu adminem): Łącznie byłem adminem 4 lata

Znajomość AMXX (W skali 1-10):  7

Staż w CS-sie: 5

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Krótko: cżęsto gdy gram nie ma adma i jest mnóstwo haxów i nie raz nawet jak sie pisze do admów na u@ to nie ogarniają...

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:  różnie ale mniej więcej średnio 3/4 h

Kontakt: GG:49118707 Steam : LKD

Widzialem cie z 1 raz na serwerze. mam wrazenie ze podanie napisane od niechcenia. skoro admina masz taki szmat czasu to amx powinnienes ogarniac na 9/10  :D to taka mala uwaga.

ogolem na NIE

//Edit wpisujac frazy w gametrackera na serwerze multi-head only dd2 typu "~~LKD <3 (Chill) JARAM {SQN} ~~" "LKD" czy "JARAM" nikt sie taki nie wyswietla wiec chyba nie mamy o czym tu rozmawiac

Po kolei.

nick tak mi trochę niedojrzale rozbrzmiewa, a lepiej mieć spokojnych i opanowanych i dojrzałych adminów niż potem problemy z prośbami o ub od młodych gniewnych i porywczych

Wiek + lata bycia adminem nie brzmią realnie, w dodatku pikanterii dodaje smaczek że po 4 latach posiadania admina komendy znasz na 7/10, przez co tez mi się nie chce wierzyć w te 4 lata ;)

Dalej, z linkiem do GT będzie problem, gdyż teraz próbowałem poszukać i niestety nie spotkałem Twojego nicku, ale chyba GT został zrestartowany bo najwięcej przegrane maja po 10h ;)

W dodatku ta piękna edycja tekstu nadająca mu przejrzystość trochę odpycha.

Na serwerze również Ciebie nie spotkałem.

Jestem na nie.

kojarzę Cię, wiem że masz vipa na serwerze, ale jakoś niezbyt Cię zapamiętałem.

Jak już byłeś to na 30 minut może godzine i spadałeś, było tak dwa razy, bo tyle Cie widziałem.

Według mnie musisz poprawić aktywność na forum, zgłaszanie jakiś cheatów by pokazać że coś tam o nich wiesz.

jak dla mnie Nie, spróbuj za 2 tyg lub miesiąc.

Dobra po kolei:

1.trudno żebym dał link do gametrackera jak byl reset bo sie ktoś włamywał a poreszta unegocjowane z Aquaxem....

2.Mało aktywny na forum a poco mam spamować bez sensu będę adminem to nadrobię (przez ssy itp)

3.na serwerze gram około półtorej miesiąca i zielona nawet dostałem od ciebie 2 razy bana... a to że mnie nie widzieliście to może dlatego że ja gram 1 dnia około 2/3/4 w nocy a innego 15/16/17 albo i nawet 21/22/23/24

ale wracając do tematu nie rozumiem że ktoś pisze że nie grałem bo grałem i to dużo...

nick tak mi trochę niedojrzale rozbrzmiewa, a lepiej mieć spokojnych i opanowanych i dojrzałych adminów niż potem problemy z prośbami o ub od młodych gniewnych i porywczych

Wiek + lata bycia adminem nie brzmią realnie, 

Nie znasz mnie to nie oceniaj.... moge ci podać kontakt do każdego H@ i sie spytasz...

LDK ja nie mówię, że Cię nie znam w ogóle :) widziałam Cię może raz albo dwa.. poza tym ja zawsze gram w nocy więc zauważyłabym, że byłeś a nie przypominam sobie. + forum też jest ważne w byciu adminem a na ssach nie nadrobisz bo UBT się zajmuję ub graczy :) Po prostu moim zdaniem jeszcze za wcześnie żebyś był adminem. Daj się poznać, zgłaszaj cziterów na U@, postaraj się troszkę.

[align=center]***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png[/align]

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Nie spełniasz wymagań.Jesteś anonimową osobą dla większości graczy.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...