Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89722 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam chcialbym poruszyc temat klasy premium KAPITAN ma ona tylko 1/1 z awp oraz 1/3 z HE proponowal bym dodanie tej klasie "10hp co 10sec" jakis podwujny skok dodanie dodatkowych dmg z M4 ktore znajduje sie w ekwipunku klasy badz jakies inne bajery szmery.. kazda premka ma duzo tego wiec mam nadzieje ze cos z kapitanem sie zrobi na ogol klasa jest dobra wygodnie sie gra ale czegos jej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89748 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Klasa dla mnie jest dobra gram, nią i lepiej ją zostawic mam dobre staty 1/1 AWP to PRO jak dla mnie jedynie co można dodać to 2 skoki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 10 Listopada 2013 #89749 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jeżeli potrafisz dobrze strzelać z AWP, to ta klasa może być w 100% lepsza od ninji. Nie ma co zmieniać. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89750 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Chyba kapitan jest jedna z najlepszych klas on jeszcze chce cos do niej dodawać -.- Na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 #89756 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haha lepiej zoabcz na staty Kapitana dokladnie o Wytrzymalosc ma jej 100 co obniża o 7 otrzymywane dmg.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90681 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 na Nie dlaczego? .. Kapitan posiada wbudowane staty i to bardzo dobre staty między innymi 100 do wytrzymałości ;] ,do tego 1/1 z awp co czyni go jeszcze lepszym jeżeli oczywiście ktoś umie się posługiwać tą bronią do tego m4 oraz 1/3 z he które bardzo często wchodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90797 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kapitana trzeba wzmocnić. Nie da się nim grać. Jedyne wzmocnienie jakie przychodzi mi do głowy to dać mu godmode ( nieśmiertelność) na pierwsze 5 minut każdej rundy, po tym czasie zdolność znika. Taki drobny sarkazm z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90801 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ja tez na NIE, klasa bardzo mocna, jedna z lepszych na serwerze. Jedyna zmiana ktora moglaby przejsc to dodanie mu jeszcze jednego podskoku oraz podstawowych granatow( flash, smoke) ktorych mu brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #92302 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Gram tą klasą bardzo długo jest ona bardzo dobra . Na pewno nie potrzebuje żadnych zmian . /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #92303 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi