bydlak Napisano 18 Stycznia 2016 #385283 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nick: bydlak* Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak jest i nawet myślę ze spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Dam sobie 9 . Staż w CS-sie: 6,7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: A gram dość często na serwerze, myślę ze mógłbym się wam przydać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To jest różnie, czasem nawet ze 4 godziny jak na ten serwer. Kontakt: Pw, Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Nic się nie zmieniło tyle ze godzinki dobite, 14 dni mija dziś o 00:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 19 Stycznia 2016 #385362 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Pewnie, że tak. Widać aktywność , kulturka jest. Godziny już są. Steam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Stycznia 2016 #385377 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Jestem na nie ze względu na to, że jesteś opiekunem na cod 200, gdzie masz tygodniówkę 6.5h, której nie wypełniasz. Doszłoby do tego kolejne 7h i mam wątpliwości, żebyś pogodził oba serwery. Mimo to widoczny na serwerze i nie widziałem z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Become The Best Napisano 19 Stycznia 2016 #385421 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 czemu nie +widziany o porach gdzie nie było żadnego admina +bez spiny +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 19 Stycznia 2016 #385439 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Każda pomoc się przyda nawet bydlaka Żartowałem oczywiście, jestem na tak: - godzinki dobił - aktywny na serwerze - zgłasza na u@ - doświadczenie jak najbardziej jest - kultura jest Myślę, że pogodzi wszystkie funkcje jak nie to :acute: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Stycznia 2016 #385569 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi