Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88782 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mialam bana na 24 h, ktory mial wygasnac jakos wczoraj wieczorem. Dzis rano wchodze na serwer i mam Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. wieeeeeccc? Odwolania nie napisze, bo banicji powinno juz nie byc;] To jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88784 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Zgodnie z zaleceniami sprawdź swoją konsolę i daj nam to co Ci pokazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88796 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Wiec moze napisze inaczej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88830 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Caroline;* nie masz żadnego aktywnego bana , też miałem ostatnio takie info o banie poczekałem 30 minut i wszystko wróciło do normy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Listopada 2013 #88836 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ewentualnie siła wyższe Cię nie chce wpuścić i niektórym to odpowiada. Post nic nie wnoszący do tematu. Upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Listopada 2013 #88853 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Musisz poczekać , powinno samo ustąpić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Listopada 2013 #88854 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi