Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88662 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nick: overHead dawniej BARCZYSTY_KAFAR_BEZ_KARKU i FC PO NALEWCE OLESNICA, ZAJEBISCIE PALIC LISCIE Wiek: 6 dni po 16 ) Doświadczenie (w byciu adminem): Gram długo, kiedys moderowałem i grałem na ---------------------- Znajomość AMXX (W skali 1-10): mysle ze 8, jest kilka rzeczy ktorych nie potrafie. Staż w CS-sie: 2008 5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/barczysty_kafar_bez_karku/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Jestem aktywny na serwerze, potrafie porozumieć sie z innymi ludzmi. Mam duzo czasu na granie w tej chwili jestem po kontuzji i w czasie treningow moge zagrać w cs. Po SMS nawet moge wejsc na serwer w jakiejs waznej sprawie typu "sprawdz typa bo podejrzany" Kilkoro moich kumpli tu gra i siedzimy tutaj dość często. Obecnie pod nickiem overHead. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 15-21 Kontakt: steam : rubiq Origin : Rubiqpl // Nie wymieniaj nazw sieci, na których grałeś. Kolor zielony jest przeznaczony tylko dla Administracji (Regulamin Forum) [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88666 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No niby cię gdzieś tam widać, coś tego, ale z forum słabo i tak jakoś dla mnie narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88668 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Forum moge nadrobić to nie problem mam bardzo dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 7 Listopada 2013 #88673 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie znam cię, forum słabo, Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88677 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak na razie na Nie, udzielaj się więcej na forum wtedy będę na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88678 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jestem na razie na nie, nie kojarze Cie w ogóle. forum słabo tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88679 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Na NIE. Po 1 nie widuję Cię zbyt często na serwerze, a po 2 konto założone dla podania;]. Nie wymienia się serwerowni na których adminowałeś ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88681 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Kilka razy cię widziałem, ale na razie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88691 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ja cie osobiscie 2 razy moze widzialem. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88700 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja również na nie : - Daj się lepiej poznać i posiedź trochę dłużej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 7 Listopada 2013 #88702 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie znam. To może najpierw po udzielaj się trochę na forum i lepiej daj się poznać, a potem złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88705 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie znam cie... Forum ledwo ledwo. Zapraszam na ts3. narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88724 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 w takim razie prosze o zamkniecie juz postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 7 Listopada 2013 #88727 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie. - brak aktywności na forum - na serwerze rzadko widzę Daj się poznać, popraw minusy na plusy, dam ci Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88729 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Zamykam na prośbę autora. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi