eR. Napisano 7 Listopada 2013 #88379 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nick: eR. Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Znacie moje doświadczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Zaczynałem od cs 1.5 chyba Steam / NonSteam: STEAM_0:1:27621729 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/eR./80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Bo irytuję mnie pisanie do Adminów którzy nic nie robią. przykładem było przed chwilą to że gość gra przez całą mapę na aimie . Pisałem do Admina ja i Evo i zero reakcji. Tylko gra się liczy? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od pracy Kontakt: Ci co mają mieć to kontakt mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Listopada 2013 Autor #88380 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Listopada 2013 #90657 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Podanie zamykam , powód : Rekrutacja zamknięta. // Otwieram , proszę o wypowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 23 Listopada 2013 Autor #94940 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 tu pewnie się nikt nie wypowie bo nikt mnie nie zna huehue // Wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94946 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jestem na NIE. Mało grasz na serwerze i cie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94954 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jestem na NIE. Może dwu tygodniowa aktywność. Ale za zasługi pewnie dostaniesz, phehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 23 Listopada 2013 Autor #94959 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Wszyscy wiedzą że mnie nie było... Nie musisz tego podkreślać. Poza tym gram zazwyczaj wtedy kiedy inni Admini są w szkole I takich sobie odpałków lata od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Listopada 2013 #94961 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak to eR'u? Ja bym Cie nie pamietał? Oczywiscie, ze TAK, eru zasluguje na admina, ogarnia, w porzadeczku ziomek :> co tu duzo mowic... szkoda tylko, ze przerwe sobie zrobiles :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Listopada 2013 #95017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Pamiętam Cię bardzo dobrze, również dobrze spisywałeś się jako admin . Jednakże w tej chwili jestem na neutral , wróciłeś po przerwie , więc myślę , że podanko za szybko . Aktywność na serverze również nie jest za wysoka . Jednak z 2 strony przydał by się ktoś tak doświadczony jak Ty Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Listopada 2013 #95019 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 hehe oczywiscie ze dla Er TAk na tym codzie przydadza sie ogarnieci admini, z doswiadczeniem do ktorych zalicze sie Er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #95024 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Wcześniejszy Er, byl spoko ale teraz sie zmieniles i jak typ jest czysty ktos ci nie napisze to grozisz ze pojdziesz do h@ i traci admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #95042 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Er spoko typek Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2013 #95049 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi