Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88368 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cześć jeszcze raz . Teraz to nie będzie skarga , a wręcz odwrotnie . Chciałbym bardzo przeprosić za moje zachowanie , trochę się zdenerwowałem poniosło mnie nie powiem Admin jak najbardziej miał racje banując mnie na te 30min głupio zrobiłem że zacząłem was wyzywać na u@. Nie chcę po prostu wcinać się z każdym w kłótnie , wole przeprosić i grać dalej u was na serwerze w spokoju niż potem mieć przechlapane Mam nadzieje że jakoś się pogodzimy , a tamtą skargę uważam że powinniście usunąć bo jest naprawdę nie potrzebna . Jeszcze raz bardzo przepraszam wszystkich adminów DD2 których nazwałem "GIMBUSAMI" Pozdrawiam. PS. Nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tutaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88370 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie gram u was na dd2 ale podoba mi sie postawa kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2013 #88388 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Szacunek za to,że potrafisz przyznać się do błędu i nie unosisz się honorem. W wirtualnym świecie jest to coraz rzadziej spotykane. Myślę,że dzięki temu szybko zostanie ci to zapomniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2013 #88389 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379727 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi