Guest Guest Posted November 5, 2013 MAM taką propozycje o odnowieniu roundsoundu na cod modzie 200 lv kto jest za ? się wypowiada Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 5, 2013 Bronx ja już stworzyłem paczkę rs i jest temat tylko [email protected] nie mają czasu kiedy ją wrzucić.link http://multi-head.pl/index.php?/topic/15985-rs-by-pozdro/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 5, 2013 sory nie wiedziałem ale przydało by sie nowe rs Share this post Link to post Share on other sites
n-ty dzien 5879 Posted November 7, 2013 Nowe rs'y zostaną wgrane,szczegóły w temacie podanym wyżej. Share this post Link to post Share on other sites
n-ty dzien 5879 Posted November 7, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites