Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Ja na Admina??? Chyba nie :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: karmazynowa broda

Doświadczenie (w byciu adminem): Duuuże

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: ok. 4 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Mam dużo tych godzin.

Dlaczego TY .!: Mam doświadczenie i na pewno przydał by się codzienny wchodzący Admin

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 2,3 H

Kontakt: GG, Steam

PS. Ja na prawdę się staram o tego Admina i bardzo chciałbym go mieć. Dajcie mi chociaż szanse. Wiem, że i tak mnie oczywiście nie przyjmiecie, ale chociaż próbuje. :) Nie zamykajcie tego tematu, bo chciałbym, żeby dużo ludzi się wypowiedziało :)

Narazie jestem na nie, ponieważ wiek :D Spróbuj, gdy będziesz miał 16 lat !!!!!!! czyli jestem na NIE !!!

Wiem, że wiek nie odpowiada, ale patrz na moje podania. Staram się na Admina.

Wiem, że wiek nie odpowiada, ale patrz na moje podania. Staram się na Admina.

No wiem, że się starasz ale wiek i wgl z godzinami coś kręcisz. Spróbuj za rok, gdy będziesz miał 16 lat.

Wieśniak, jak już cokolwiek dodajesz do tematu to miej o tym temacie jakiekolwiek pojęcie, rada na przyszłość.

Broda ma 130h na serwerze. Tutaj link : http://www.gametracker.com/player/karmazynowa%20broda/80.72.43.106:27022/

Więc "trochę" tych godzin już ma, a co do wieku jeżeli ogarnia na serwerze, admini nie mają z nim problemu itp oraz jest aktywny na forum w sposób pozytywny to myślę że opiekun serwera przymknie oko na wiek, bo dużej róznicy nie ma. Oczywiście Cod Mod to nie moja broszka ale pozwoliłem sobie na swoje trzy grosze wpisem na temat godzin i wieku. 

Lepiej mieć 15 letniego admina ogara, niż 16 letniego admina idiotę.

Przykro mi. Nie spełniasz podstawowych wymagań, kuleje u Ciebie czytanie ze zrozumieniem "Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Mam dużo tych godzin." Spróbuj innym razem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...