Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87719 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Taki prosty zwyczaj, sie przywitaj ! :] Siemanko z tej strony Paweł, mam 20lat, jestem Biały zewnatrz, czarny w środku ? mieszkam w okolicach Poznania dokładniej w Nowym Tomyślu ;] spokojny, uczciwy i fair przedewszystkim ^^ dlatego też prosze to wziąść pod uwage, przed wyzwiskami i bez prawnymi osądami ?. Elektronik z zawodu jak i klasa na servie :diablo: gram na CODMOD 200lvl. mam już 142 lvl klasy, i robie za freefraq'a :cray: mam pozytywne nastawienie do każdego gracza, i kocham się smiać <3. Humor to rzecz Święta !! gadam głupoty i nie raz sie zdarzy ze ktoś mnie nie zrozumie, ale zawsze można sie dogadać. trzeba mieć święta cierpliwość i skila przedewszystkim :crazy: interesuje się kulturowością lat 80'90. Biografią artystów muzycznych, amerykańskim rapem, gangami, bronią, narkotykami, dziwkami (_.)_.), no sami wiecie, tworzeniem muzyki, motoryzacja, komputerami, elektroniką, handlem, ogrodnictwem i chemią. słucham muzyki : Rnb, Hip Hop, Rap, Reage, Trance, Bit, Techno, Electro, House, Bassline, Hardstyle, Freestyle ? jeśli będe komuś mogł pomoc z doborem muzyki lub poszukiwaniem nie znanych nazw utworów :air_kiss: to się polecam ? Pare osob juz mnie zapewne zna, kojarzy to wie że napewno się miło będzie grało ^^ tym bardziej że kojarze sam w sumie duża grupe osób która grala ze mna na cs-nrg.eu, jeśli sam mnie kojarzysz... napisz, nie gryze ? polecam się w godzinach nocnych bo poki co, nigdzie nie pracuje i urlopuje już prawie pół roku, myśle że nie będziesz miał złego zdania na mój temat ?. Wystarczy poznać i już :yahoo:. Wszystkim życze miłej gry, dużej ilości fragów, i RASHOWANIA ! bo nie kampimy, i nie czekamy na wroga ;p bo zawsze sie pojawia za plecami ! pamiętajcie ??? Jeszcze raz witam i w sumie dzieńdobry :hi: Kolor czerwony i zielony jest przeznaczony dla Administracji .. .Usuwam i dostajesz upomnienie . //veq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87720 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Listopada 2013 #87722 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witaj.Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87751 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam i zapraszam na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87768 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Siema Zapraszam na COD MOD 800lvl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88082 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi