Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87448 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Data i godzina:2:40 / dzisiajNick admina/gracza, który zawinił: DounDer BounDer jakoś tak.Dowody: HTLV.Świadkowie:Uzasadnienie: Więc tak jakiś ziomek wbił i graliśmy i coś tam się stało ze do niego napisałem ze ma nie blokować i rzucać Fleshy na Twarz, tak że napisałem to na u@ lecz zero reakcji, a więc Ten co do niego gadałem na temat FB zaczął mnie wyzywać od " Gimbusów i tym podobne" ja napisałem do niego , że ma ogarnąć i iść do Gimnazjum a Nie ogar o nicku DounDer zbanował mnie za to ze napisałem na temat szkoły, wbiłem i zaczął mi płakać ze mam przeprosić za to co napisałem " chuj ci w mamę " a to napisałem po prostu z denerwowania a było koło 4 adminów na serwerze skąd wie ze to było do niego ? ;0 Więc zamiast przedłożyć bana o 2 h czy ileś tam bo jeszcze nie był pewny do kogo to było to ten nie umie i nie zna się jak przedłożyć to on na mnie czekał , haha jakim to trzeba być człowiekiem zęby na kogoś czekać żeby znowu dać bana , masakra co ten typ robi więc zbanował mnie za Obrazę , na 24 godziny , Pierwsze nie ma dowodów do kogo to było , po drugie jak on ma czelność do mnie pisać ze mam go Przepraszać on chyba z Księżyca się urwał. // Ostrzeżenie. Powód: Nieuzasadniona skarga. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Listopada 2013 #87455 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No widzisz, Gówno mnie obchodzi do kogo to napisałeś, dostałeś bana na 5 minut, po czym napisałeś na U@ to co napisałeś. Sam się przyznałeś do tego. Przedlużyłem Ci bana na 24h, mam do tego prawo. I masz racje, czekałem aż wejdziesz, żeby dać Ci szanse przeprosić, czego nie zrobiłeś Uwierz, potrafię przedlużać bany i dużo więcej. Już teraz mogę Ci powiedzieć, że bana Ci nikt nie ściągnie, więc możesz czekać 24 godziny. Może to Cię nauczy szacunku dla przynajmniej mojej Mamy, 24 godziny w zupełności powinny wystarczyć. Żegnam ozięble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Listopada 2013 #87456 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jak widać poprzedni ban niczego cię nie nauczył (http://multi-head.pl/index.php?/topic/14610-skarga/#entry89786). Kolejna nieuzasadniona skarga = kolejne procenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Listopada 2013 #87457 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Patrząc na link podany przez n-tego. Conse, jeżeli tu zajrzysz, co powiesz na przedłużenie bana do 3 dni bądź tygodnia? Nie wiedziałem, że sytuacja się powtórzyła, także proszę wydaj wyrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87464 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Co mu lizesz dupę zeby przeduzał ? ja chce to zmieniam ip i gram proste typie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87465 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 I będziesz bez przerwy banowany. Bounder czyń swoją powinność. Chamstwa nie tolerujemy. Potrafimy też zbanować zakres IP bardzo tego chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Listopada 2013 #87509 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ban przedłużony na tydzień. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Listopada 2013 #87510 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi