Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87432 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nick: ArtiX Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 swoje sieci. FTP proscizna, jak i komendy amx. Znajomość AMXX (W skali 1-10): tak z 8 dzieki esl praktycznie wszystkie znam Staż w CS-sie: 4 lata prawie Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/ArtiX/80.72.43.106:27027/ widze ze 29 godz lecz zaraz pykne do tych 30 :> ( edit) http://www.gametracker.com/player/I%20TAK%20NIE%20ZAMOCZYSZ!/80.72.43.106:27027/ to 2 nick na ktorym gralem na samym poczatu Dlaczego TY .!: A no wsumie twierdze ze fajnie sie tu gra, widze ze siec tetni zyciem, ciagle serwer pelen, a jak to mowia adminow nigdy za malo. Gram tu czesto, przez 2 tyg udalo mi sie 29 godz nabic i ogolem jak narazie pozadnych ludzi poznalem jak i adminow dd2. W sprawach FTP , amx zawsze sluze pomoca troche o tym wiem, moze kiedys dacie mi szanse zrobic ten wasz ranking ale to juz inna sprawa jak narazie to chcialbym dolaczyc do elity adminow dd2. Dodam tez ze czesto siedze na ts tzn. jak gram to siedze na ts. Pa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jak mam czas to wchodze na cs nie jestem zadnym maniakiem zeby np spedzac 10 godz kazdy ma swoje zycie prywatne takze. w tygodniu gram czesto lecz w weeknedy z 2 godz Kontakt: jesli bedzie taka potrzeba to podam steam/gg/fb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87435 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 NA nie ! Forum. Ledwo co (nawet jeszcze nie 30h) przegrane na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87438 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 po 1 widze sprite ze edytowales posta wiec odpowiem ci na czesc tego co usunoles w stylu ze nigdy mnie na serwie nie widziales czy cos. Wiec sie nie dziwnie ze mnie nie widujesz jak wgl prawie nie grasz. ( bez urazy) po 2 po co mam pisac bezsensowne posty skoro nie mam nic do powiedzenia. po 3 jest napisane w regulaminie ze musi byc minimum 30 h przegrane, wiec w momencie pisania mialem 29. teraz jak spojrzysz na gametrackera bedzie 30 godz wiec spelniam punkt regulaminu. i tak ogolem uprzedzilem w podaniu jesli dokladnie je czytales ze mam 29 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 #87441 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Trochę boli w oczy ta mała aktywność na forum, bo konto założone tylko po to aby złozyć podanie. Żebyś czasem po otrzymaniu rangi nagle znikł i tyle po Tobie.. ale ogolnie jestem na Tak. - godziny są, aktywność na serwerze również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87442 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 czorny rozwalasz mnie . konto zalozone "Rejestracja: 15 paź 2013" a ty mi tu piszesz ze zalozone po to zeby napisac tylko podanie !. nie no ok jesli tak sadzisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 #87443 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nie rozumiesz mnie. Nie zauważyłem abyś np wrzucał cheatów na forum czy coś. Jedynie to podanie, skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87446 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Po 1 aktywność na forum nie ma nic wspólnego z byciem adminem ponieważ musisz ogarniać na serwerze nie na forum, czorny. Po drugie konto ma juz dość długo a dla podania byłoby założone dzisiaj;) widuję Cię często na ts nawet graliśmy razem kiedyś wymagania spełnione na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87506 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Niestety, ale na nie! w podaniu się nie wypowiadamy!!! //Wypowiedź nie wnosi nic do tematu + można się wypowiadać w swoim podaniu [Ostrzeżenie] / LOVOnany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87514 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Niestety, ale na nie! w podaniu się nie wypowiadamy!!! Niema takiego punktu w regulaminach o zakazie wypowiadania się we własnym podaniu !!! Co do podania jestem na TAK gracz często widziany na serwie , niema z nim problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Listopada 2013 #87535 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jestem na TAK: -Aktywny -Ogarnięty -Nie ma z tobą problemów Ale popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 4 Listopada 2013 #87555 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jestem na Tak -Ogarnięty -Aktywny -Kulturalny Aktywność na forum można poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Listopada 2013 #87558 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Konto założone X czasu temu nie świadczy o aktywności na forum, która też jest wymagana. Serwer należy do ścisłej czołówki według rankingów, dlatego oczekujemy czegoś więcej niż wbicia 30h i złożenia podania. Dostrzegam osoby, które z większym natężeniem starają się zapracować na tę funkcję. Jeśli w ciągu tygodnia/dwóch (zależy od ciebie), progres będzie zauważalny, podanie zostanie zaakceptowane. Na ten czas zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Listopada 2013 #91404 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi