Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]admini to dauni???

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

wiem ze zostanie to usuniete/wyedytowane bo jest to szczra niewygodna prawda admini to banda mało inteligentnych ludzi mysla ze kupia sobie admina i sa pro daja bany za to ze ktos ma lepszy perk i ich zabija pod pretekstem obrazy txt itp niestety nikt na to nie zareaguje bo maja z tego kase a dzieci radoche powodzenia i nie omieszkam opisac tego serwera na innych forach 

Punkcik ostrzeżeń za obrazę adminów. /BounDer

Po pierwsze: nie usuwamy postów, zostawiamy żeby gracze wiedzieli kto i co pisze (w celach rozrywkowych)

Po drugie: nikt tutaj nie kupuje admina gdyż są to stanowiska darmowe

Po trzecie: zwany przez Ciebie "daun" może zdarzyć się w Twoim życiu, a uwierz to straszna choroba i nie chciałbyś jej spotkać na swojej drodze (mam na myśli Twoich bliskich, bo dla Ciebie już za późno)

Po czwarte: Dobra czy zła reklama to zawsze reklama (patrz Doda :)) Zapraszamy do reklamowania

Po piąte: Jak to kiedyś napisał pewiem S@ "żegnam ozięble"

1.Po pierwsze jak piszesz skarge czy nie wiem co to jest użalasz się nad sobą czy niewiem to pisz rozsądnie i z ortografią .

2.Admina nie można kupić więc nie wiem co oznacza ten wątek " ludzi mysla ze kupia sobie admina i sa pro daja bany" wytłumacz to.

3.Idz do szkoły bo ta twoja Ortografia mnie dobija.

Dziękuję za odpowiedzi zresztą takich się spodziewałem. Zamiast ogarnąć temat merytorycznie to się czepiają ortografii, wiem mój błąd powinienem pisać poprawnie i używać bardziej elokwentnych sformułowań. Pytanie brzmi czy napisze to z błędami czy bez czy zmieni się sens wypowiedzi?? Dostrzegłem problem, zamiast odpowiedzi widzę propagandę pewnie młodych giermków (pasowało by użyć dosadniejszego słowa lecz znów zostanę oskarżony o brak inteligencji czy prostactwo wiec zostawię to w formie dygresji) którzy chcą się przymili.

Dziękuję za słowo "młody" w moim kierunku. Dostałeś ode mnie wyczerpujące informacje na tematy Cię frustrujące. Jeśli widzisz łamanie regulaminu admina czy serwera przez administratorów, udowodnij to. Czcza gadanina niczego nie wnosi. Papier (w tym przypadku monitor) przyjmie wszystko. Niby dlaczego ma Ci wierzyć? Niby dlaczego mam nie wierzyć adminom? Daj dowody a konsekwencje zostaną wyciągnięte. Masz na serwerach hltv, o lepszy dowód trudno. Akurat na cod 800 hltv nie chce działać z czym walczymy co jednak nie zwalnia Cię z udowodnienia winy. 

I tak dobrze że takiemu userowi jak Ty gmn, moderator nie dał bana na forum, tylko podszedł do Ciebie i do całej tej sytuacji jak człowiek, w przeciwieństwie do Ciebie.

Widać jesteś jakimś pseudo-wyuzdanym prawicem. ( sorry ale jak czytam określenie na normalnych ludzi "giermek" to nic innego mi nie przychodzi do głowy jak Kaczor i spóła, bez urazy dla innych) Eh, jednym słowem wpuszczono chamstwo na salony.

Sorry że się tutaj wypowiedziałem, ale nie zauważyłem że ten temat podchodzi pod Cod'a, bo sprawdzałem moją zawartość na forum i tak jakoś nie mogłem się powstrzymać (nie warnujcie). Zapewne masz 15 latek, więc może mykaj do nauki, niż robić syf na porządnym forum.

O boże.... może i też nie jestem ogarniętym czlowiekiem, czesto puszczaja mi nerwy itp no ale ludzie... śmiać sie z czyjegoś nieszczęścia. ?

Gmn... na początek naucz się pisać i posiadaj troszkę szacunku dla ludzi... nawet tych chorych. Bo czlowiek, czlowiekowi równy :)

PS: Dajcie mu perma na srv... niech napisze referat bez bykow itp o ludziach z zespołem down'a.

O widzę, że kolega ma bujną wyobraźnię. :)

Skoro piszesz, że ludzie kupują sobie admina to też kup i będziesz mógł banować. :)

A te twoje orto to mnie zwala z nóg :)

Temat do kosza i słuszne ostrzeżenie. :)

Po pierwsze twoja ortografia jest na poziomie przedszkolaka po drugie napisałeś "młody" synek czy ty wiesz ile H@ mają lat, ile gracze mają lat gdybyś wbił na ts i posłuchał kogoś to powiedziałbyś raczej słowo przeciwne do słowa "młody"

Dziękuje i przepraszam za spam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...