Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87102 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam, otóż dziś chciałem sobie zagrać na jailbreaku i znalazłem oto taki komunikat: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : -nella. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.58.156 ' [AMXBans] ======================================= Twój nick podczas gry: Dariusz? Godzina, data zdarzenia: Nie wiem. Mapa: Nie wiem. STEAM_ID / IP: 89.76.77.20 Uzasadnienie: Otóż pisze mi w consoli, że mam bana, ale nie zwykłego bana, z ss'ami na nick, który widze pierwszy raz. Jeżeli admin jakiś mógłby podać godzinę zrobienia tych ss to może byłby jeszcze jeden dowód mojej niewonności, ponieważ bodajże do 19:46 grałem na jailbreaku i potem to tylko kima i nic więcej. Nie chcę mieć problemów przez te samo ip i chciałbym dostać ub jeżeli to jest możliwe. Jednak jeżeli nie to muszę się pożegnać z serwem, który mi się strasznie podoba;) Pozdrawiam wszystkich i proszę o jak najszybszą odpowiedz na moje zażalenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87106 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 3 Listopada 2013 #87126 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Prawdopodobnie nałożyło Ci się kogoś ip. Czekamy na wypowiedz Ub Team lub może kogoś z czerwonych , ponieważ jak dostaniesz UB to i jednocześnie dostanie ta osoba , która cheatowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87127 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja bym dał mu UB na to IP a przecież osoba zbanowana w tym przypadku -nella zmieniła zapewne już ip i siedzi pod innym ip lub na innym servie/sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87129 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja na prawdę jestem niewinny ;s Nie wiem co tutaj powiedzieć jednak mam nadzieje, że mnie odbanują. Teraz muszę siedzieć na serwie z włączonym steam bo na ns mam bana. Jeżeli jednak nie mogę siedzieć na steam to sorry, ale musiałem się z kimś skontaktować Pozdrawiam i oczekuje na decyzję w sprawię tego tajemniczego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 3 Listopada 2013 #87134 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ja na prawdę jestem niewinny ;s Nie wiem co tutaj powiedzieć jednak mam nadzieje, że mnie odbanują. Teraz muszę siedzieć na serwie z włączonym steam bo na ns mam bana. Jeżeli jednak nie mogę siedzieć na steam to sorry, ale musiałem się z kimś skontaktować Pozdrawiam i oczekuje na decyzję w sprawię tego tajemniczego bana. Nie możesz siedzieć na steamie , bo dostaniesz bana z powodem "aktywny ban" i już w ogóle sobie nie pograsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87163 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Gracz Dostał UB Proszę UT o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Listopada 2013 #87243 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi