Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Witam, otóż dziś chciałem sobie zagrać na jailbreaku i znalazłem oto taki komunikat: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : -nella. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.58.156 ' [AMXBans] ======================================= Twój nick podczas gry: Dariusz? Godzina, data zdarzenia: Nie wiem. Mapa: Nie wiem. STEAM_ID / IP: 89.76.77.20 Uzasadnienie: Otóż pisze mi w consoli, że mam bana, ale nie zwykłego bana, z ss'ami na nick, który widze pierwszy raz. Jeżeli admin jakiś mógłby podać godzinę zrobienia tych ss to może byłby jeszcze jeden dowód mojej niewonności, ponieważ bodajże do 19:46 grałem na jailbreaku i potem to tylko kima i nic więcej. Nie chcę mieć problemów przez te samo ip i chciałbym dostać ub jeżeli to jest możliwe. Jednak jeżeli nie to muszę się pożegnać z serwem, który mi się strasznie podoba;) Pozdrawiam wszystkich i proszę o jak najszybszą odpowiedz na moje zażalenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nataliaa. Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Prawdopodobnie nałożyło Ci się kogoś ip. Czekamy na wypowiedz Ub Team lub może kogoś z czerwonych , ponieważ jak dostaniesz UB to i jednocześnie dostanie ta osoba , która cheatowała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ja bym dał mu UB na to IP a przecież osoba zbanowana w tym przypadku -nella zmieniła zapewne już ip i siedzi pod innym ip lub na innym servie/sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ja na prawdę jestem niewinny ;s Nie wiem co tutaj powiedzieć jednak mam nadzieje, że mnie odbanują. Teraz muszę siedzieć na serwie z włączonym steam bo na ns mam bana. Jeżeli jednak nie mogę siedzieć na steam to sorry, ale musiałem się z kimś skontaktować Pozdrawiam i oczekuje na decyzję w sprawię tego tajemniczego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nataliaa. Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ja na prawdę jestem niewinny ;s Nie wiem co tutaj powiedzieć jednak mam nadzieje, że mnie odbanują. Teraz muszę siedzieć na serwie z włączonym steam bo na ns mam bana. Jeżeli jednak nie mogę siedzieć na steam to sorry, ale musiałem się z kimś skontaktować Pozdrawiam i oczekuje na decyzję w sprawię tego tajemniczego bana. Nie możesz siedzieć na steamie , bo dostaniesz bana z powodem "aktywny ban" i już w ogóle sobie nie pograsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Gracz Dostał UB Proszę UT o zamknięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounDer Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...