Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Witam, chciał bym aby skupili się na tej treści wiadomości admini, moderatorzy i head admin lub kto kolwiek inny odpowiedzialny za gre i jej przebieg. A wiec zaczne od błedów. 1 - Banowanie za uzycie broni na rozgrzewce, wybaczcie ale trzymanie LMP (myszki) caly czas to jak by strzelać z auto, wiec problemu nie ma gdy uzyjemy tak samo z nożem. A co wtedy gdy wlasnie wleci perk np Bunt? lub inny ktory daje nam bron i nie stety nie jesteśmy w stanie zareagować by puścic ? Bo bardziej orientuje sie nad tym by kogos z tej kosy zabic niż patrzeć na lerzace paczki pod nogami. Zresztą ja dostałem bana, nie co mnie to zirytowało czym przejawiło sie spamem na Szoutbox'ie. Ale odrobilem i jestem czysty ^^ 2 - Aktualnie nie znajduje sie na liscie AMX BANS, ale nie stety na server COD-MOD201lvl sie dostac nie moge, dlaczego??? sądze że to te "zawieszki" po końcu mapy, gdy przychodzi do reloga na nextmap, zawiesza sie z ost wynikiem calej druzyny i trzeba ponownie sie łaczyc z serverem albo najlepiej disconect i od nowa. To tylko moja mała mongolska teoria ale myśle ze z tym pomoge i wielu graczą, jeśli ta sprawa zostanie rozpatrzona i te bugi czy lagi zostana naprawione. 3 - Zminimalizujcie liczbe banów, tzn jeśli ktoś cos naprawde przeskrobie lub coś, bo z tego co zauwarzyłem to Admini sie nie pierd**la i banuja za co popadnie, nie mówie juz tu o moim przypadku. Ale kolegi Efekta lub tez poczatku gry, gdy perkiem teleport zle wycelowałem miejsce teleportu i zatrzymałem sie na 'TXT'... czy to powod do banowania? nie sadze. Tym bardziej jesli nic juz dalej nie idzie zrobic zbugowanym w teksturze Licze na konkretne odpowiedzi a tym bardziej pomoc z góry dziękuje wasz Kimi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 1. To twój problem ze spamisz masz nikogo nie zabić z żadnej broni 2. Możliwe że spamowaliście jak był full serwer że chcecie wejść i serwer odebrał to jako ddosa. Zresetujcie ruter i pc jak nie pomoże to zostaje wam tylko czekać nic więcej. 3. Od tego jest regulamin nie przestrzegasz ban :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounDer Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 1. Naucz się zabijać PPM. Lub bądź bardziej uważny. Każde użycie broni jest tak samo karane. 2. Wyciąg z konsoli o banie poproszę 3. Łamanie regulaminu kończy się banem. W każdym przypadku. Nie umiesz używać teleportu- nie używaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 1. Nauczyłem sie 2. juz działa. 3. Postaram sie :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Skoro się nauczyłeś jesteśmy z Ciebie dumni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...