Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87090 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam, nie widnieje na liście banów, w AMX BANS. A jednak nie moge wejsc na server... ponieważ jednak dostałem bana??? gdzie tu logika ??? a moze ktoś sobie żarty robi? jesli można to jakoś naprawić lub zrestartować było by miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87092 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Heh właśnie mam tak samo tylko że na cod 500k. Grałem wczoraj jakoś do 00:30 i sam wyszedłem z serwa, a dzisiaj rano "You are BANNED. Check your console" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 3 Listopada 2013 #87094 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 mam dokładnie to samo, nie mogę wejść na CoD 200 i 800... widze że nie jestem sam z tym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87096 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Możliwe że spamowaliście jak był full serwer że chcecie wejść i serwer odebrał to jako ddosa. Zresetujcie ruter i pc jak nie pomoże to zostaje wam tylko czekać nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87098 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 w problemach opisalem wlasnie opcje która mogła by być powodem tego bana... więc te bugi z nextmap na samym końcu gdy wyświetla nam sie tabela z wynikami, to tak zostaje i nic dalej nie idzie... trzeba samemu sie laczyc ponownie z serv... lub tez jak to zazwyczaj sie dzieje... server poprostu nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 3 Listopada 2013 #87099 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 nic nie spamowałem wejścia na serwer gdy był full... więc nie wiem o co chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87101 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Reset router`a i pc nic nie dał. " jak nie pomoże to zostaje wam tylko czekać nic więcej." na co mamy czekać ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87107 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bo to nie jest wina nasza tylko serwera więc musicie poczekać. Zawsze po max 1dniu znika ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87124 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A wy nie możecie nas odbanować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87128 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam ten sam problem jakoś o 1 w nocy sb grałem wchodze teraz a tu You are BANNED. Check your console" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 #87182 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Niech każdy z Was da wyciąg z konsoli z informacją o banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87460 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobra działa mozna zamykać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Listopada 2013 #87613 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi