Gość Guest Napisano 2 Listopada 2013 #86989 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jak miałem range na ts to jak akceptowałem prośbe np. o range to od razu ją nadawałem nawet jak nie było tej osoby co prosi na serwerze warunkiem było żeby chociaż raz wbiła na TS a teraz moderatorzy albo nie umieją / nie mają uprawnień do takiego dawania i jest bez sensu to tak samo można na ts poprosić a nie po przez forum prośba do czerwonych jest taka żeby nauczyli Moderatorów albo dali im uprawnienia do takiego nadawania to samo z kanałami. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Listopada 2013 #87715 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Przesadzasz. Moderatorzy TS znają swoje obowiązki i potrafią je wykonywać. W innym wypadku ta funkcja nie zostałaby im powierzona. Mam wrażenie, że wylewasz swoją frustrację, atakując niepotrzebnie innych. Trochę słabo to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87735 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No to powiedz jaki to ma sens ? Piszesz prośbę o range i musisz i tak czekać na Modka na ts to i byś mu na priv napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87758 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Boże jupiczek Straciles rangi i teraz szukasz dziury w calym robisz sie smieszny i zarazem zenujacy Uwalniasz teraz prawdziwego dziecinnego 12 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 5 Listopada 2013 #87792 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A ja się zgadzam z Jupiczkiem! Moderatorzy są niedoszkoleni i nie wykonują swoich obowiązków należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87896 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No to Vargu Działaj Działaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88492 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ej vargu co do Moderatorow nie masz prawa sie czepiac sam zanim dostalem modka ts Zglaszalem ci wilelokrotnie na ts poprzez poke i nie reagowales a kiedy juz zszeddles na kanal upomniales i nic wiecej nie zrobiles wiec nie czepiaj sie modkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi