Guest Guest Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: PeQ. [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:27516258' [AMXBans] Your IP: '77.113.29.168' [AMXBans] =============================================== gramy sobie na westwoodzie, piszac do Admina PeQ, po raz pierwszy. Nie uzyskalem odpowiedzi, po raz drugi tez nie. I tak moze do 10 razu, w koncu w wyniku pelnej irytacji napisalem, cytuje "ja jebie co za typ". Nie obrazilem go w zaden sposób, przeklinac mozna, szczegolnie ze jest godzina 5 nad ranem, wiec ja sie pytam ZA CO TEN BAN? W dodatku, dodatkowo dodam iz drugi gracz mial jakis problem, po 3 próbie nawiazania jakiegokolwiek kontaktu z adminem, raczyl mu odpisac "czego chcesz", po czym znow "zamarł i znow nikomu nie odpisywal, olewal nas totalnie, a ten kolega ktory do niego pisal, widocznie mial problem bo pisal co chwile "PeQ pomoz mi prosze", ale admin niestety nic nie zrobil olal go totalnie, w sumie tak samo jak i mnie. Ja smiem twierdzic ze dostalem tego bana bez podstawnie, bez przyczynowo i bezprawnie. To jest jawne łamanie regulaminu, PeQ moze wreszcie raczysz cos napisac i NAPISZESZ? ps nie widzialem dzialu ze skargami wiec pisze tutaj Pozdrawiam Efekt Lucyfera (nietoperz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Przenoszę Ban dawno wygasł nie ma dowodów , ale proszę o wypowiedź PeQ i małe sprostowanie tej sytuacji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Tym miłym graczem byłem ja no i jeśli chodzi o tą sytuacje, owszem i jestem jako świadek gramy wlasnie z Luckiem po nocach i zdarza sie duzo zauwarzyc a co do tej sytuacji to nie wypadało odrazu banować. Ponieważ uniemozliwianie grania, zniechęca do servera. Thx // Upomnienie za wypowiedź w dziale UbT / LOVO`ley D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salezian44 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Adminie PeQ proszę byś wypowiedział się w tej skardze... Ps. Następnym razem proszę o dowody jeżeli piszecie skargę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 po pierwsze Ban sluszny "ja jebie co za typ" takie cos skierowane do admina to obraza a twoj kolega powinien dostac bana za spam poniewaz ja mu odpowiedzialem na jego pytanie a on i tak mi spamowal tyle mam do powiedzenia w tym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Ban wygasł. /zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...