bydlak Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Twój nick podczas gry:bydlak* Godzina, data zdarzenia:Dopiero Mapa:de_elldorado STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Tak więc nic nie skanowałem a dostałem bana powód (skan przed 7s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Czekamy na wypowiedź admina banującego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Czekamy na wypowiedź admina banującego. Zanim się wypowie to ban minie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
equinzy Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 To moze wyjasnisz mi jak zastrzeliles go 5sec po rozpoczeciu rundy? - granat w łapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Zabiłem nie jakiego Tyrolka czy coś, więc zapytaj się go jak zginoł, wybiegłem od bs i tak go zabiłem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
equinzy Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Mój bład - przepraszam. Podaj ip to Cie odbanuje chyba, ze Sula zrobi to szybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Ban minoł, proszę o zamknięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...