Guest Guest Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Nick: Paszczak i wszyscy inni gracze Admin, który zrobił Ci SS'y lub zawinił: 0mI Data zdarzenia:dzisiaj 1 listopada 12:15 Opis sytuacji: Witam.Otóż rzecz dzieje się na mapie de_eldorado . Ktoś z Ct połóżył działko tak że było praiwe na naszym respie.Wszyscy pisalismy adminowi co i jak .On oczywiście nic. Następnie na poczatku niektorzy skanowaki AWP przez płot . W 14 punkcie jest o tym że nie można przez peirwszę 7 sek.Admin co robi? Oczywiście nic. No i na koniec szczyt bezczelności. Napisałem mu że jest niekompetentny i dostałem bana za straszenie? i za to że mam isć napisać skargę? o co tu chodzi? Mam nadzieje że lepiej będziecie dobierać adminów. Pozdrawiam AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: 0mI [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'to idz pisz skarge i mnie nie strasz' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '80.54.11 /ostrzeżenie. /Consecuente Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 nie dosc ze sie ciskasz i obrazasz to jeszcze piszesz skarge ze ja nic nie robie was jest 30 na serwie z czego 25 piosze na [email protected] ten to tamten to nie da sie wszystkiego ogarnac na raz samemy wiec nie ciskaj sie ze nic nie robie tyle z mojej strony bana dostales za to ze mnie straszysz skarga prosze co napisales http://speedy.sh/VF2Jw/2013-11-01-00002.jpg http://speedy.sh/Jt3rC/2013-11-01-00003.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ciskam sie? O_O Człowieku masz admina to się wywiązuj z obowiazków.Nie potrafisz? To odwołaj się , proste.A co Ty myslisz że nic nie będziesz robił i wszystko będzie git? Jak chiałeś być adminem to musiałeś wziasć pod uwagę że ci cały czas bedą pisać na [email protected] nie teraz narzekasz i w śmieszny sposób się probujesz bronić.Obrażam? No musiałem napisać niekompetentny bo to słowo pasowało idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Skarga nieuzasadniona. Dodatkowo obraziłeś admina na serwerze. Zgodnie z zasadami panującymi w naszej sieci otrzymujesz ostrzeżenie za brak dowodów i obrażanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...