Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86243 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zostałem zbanowy za fk... Dalem rozkaz krok przed cele i totalny bezruch odliczylem zabilem pare osob ktore sie ruszyly a nastepnie spojrzalem na prawy gory rog i zobaczylem friga z bronia zabilem go a on dal mi bana.... Proszę o unbana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86256 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 to nie było tak zabiłes mnie ale to była next runda juz. bez powodu zabiłes Sebcio i pare innych osób za to że założyli jakąś czapkę i wtedy sam powiedziales kurde fk więc dałem ci bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Października 2013 #86257 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zły dział . Przenoszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86269 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Tak zabiłem ludzi za brak czapki afro , którą nakazałem do odwołania , zabiłem przez przypadek Sebcia ale pozwolilem mu sie za to zrespic i przeprosilem go poprostu koles sie buntowal a ak nie strzela prosto i zabilo takze jego... To nie była następna runda więc kolego nie kłam i przyjmij kare jak ,,mężczyzna'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2013 #86298 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 niestety nie klamie a ban juz dawno ci wygasł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Października 2013 #86312 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 jako że ban wygasł zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Października 2013 #86313 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi