Guest Guest Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Zostałem zbanowy za fk... Dalem rozkaz krok przed cele i totalny bezruch odliczylem zabilem pare osob ktore sie ruszyly a nastepnie spojrzalem na prawy gory rog i zobaczylem friga z bronia zabilem go a on dal mi bana.... Proszę o unbana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 to nie było tak zabiłes mnie ale to była next runda juz. bez powodu zabiłes Sebcio i pare innych osób za to że założyli jakąś czapkę i wtedy sam powiedziales kurde fk więc dałem ci bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Zły dział . Przenoszę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Tak zabiłem ludzi za brak czapki afro , którą nakazałem do odwołania , zabiłem przez przypadek Sebcia ale pozwolilem mu sie za to zrespic i przeprosilem go poprostu koles sie buntowal a ak nie strzela prosto i zabilo takze jego... To nie była następna runda więc kolego nie kłam i przyjmij kare jak ,,mężczyzna'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 niestety nie klamie a ban juz dawno ci wygasł Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 jako że ban wygasł zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...