heaVeN. Napisano 18 Stycznia 2016 #384945 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Siema. Mój kolega ma problem, taki jest chory, że nie rozumiem nawet o co chodzi. Zrobił sobie dłuższą przerwe w cs'a. I natchnęło go w końcu do zagrania. Wchodzi na serwer i wyskakuje mu błąd parachute.mdl. To ja mówię, żeby poszukał pliku parachute.mdl w cstrike i go usunął, albo go zainstalował. To nadal nie działa, odinstalowywał cs'a i wyskakuje mu teraz błąd, że krilo2.mdl. Nie wie co zrobić Patrzał spójność plików i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Stycznia 2016 #384946 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 to niech pobierze krilo2.mdl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 18 Stycznia 2016 #384950 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 to niech pobierze krilo2.mdl To nie jest chyba takie łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #384951 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Właśnie nie można tego znaleźć. @@August to co dałeś to mi jakieś google wyskakuje Można już zamknąć, dzięki bardzo za odp. Naprawił już ten problem nie mam pojęcia jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Stycznia 2016 #386706 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Stycznia 2016 #387220 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi