Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85842 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 godzina data - nie wiem nie gralem na tym serwerze [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CO MAM CI POWIEDZIEC ? [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 45060780 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.167.192.40 ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Czesc. Nie wiem o co chodzi bo jeszcze nie mialem okazji wejsc na ten serwer, ale gdy wchodze okazuje sie ze mam bana, w konsoli jest napisane czitowanie, z poczatku myslalem ze to jakis blad amx i probowalem wchodzic, ale sytuacja sie powtarzala, prosze o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy i szybki unban. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Października 2013 #85846 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 w amx wyświetla się całkiem inny nick i nie powód czitowanie tylko zostały zrobione ssy które nie zostały wstawione niech góra zdecyduje co z tobą zrobić jak dla mnie bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85851 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ale to chyba jakies nieporozumienie, u mnie calkiem co innego wyswietla, nie mam pojecia co jest grane... nigdy nie gralem na tym serwerze akurat po przerwie wjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Października 2013 #85853 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 zresetuj router powinno pomóc jeżeli masz zmienne ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85855 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zebym mial zmienne ip, to bym wszedl na serwer i bym gral, nie krecilbym tutaj zadnych tematow, ale niestety nie mam takiej opcji, wylaczalem kompa, steama, router resetowalem i nic nie pomagalo ciagle to samo, albo tez jest tak ze wejdzie mi serwer na 1 runde i mnie wywala ze ban.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Października 2013 #85860 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Skoro twierdzisz,że masz identyczne IP i posiadasz Steam'a,podaj swoje Steam_ID. Musi się różnić od zbanowanego u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85878 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 to jest wlasnie moj steamid ? czlowieku zeby to nie byl ten sam SID to bym nie mial bana i moglbym wejsc odrazu, ale skoro jest ban to i steamID sie zgadza..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 30 Października 2013 #85957 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 jak dla mnie to powinieneś zrobić screena tego co Ci sie wyswietla, gdy wychodzisz na serwer, tzn screeena konsoli i go tutaj pokazac, to by wyjasnilo za co masz bana itp i jeśli dostałes bana na sid, to zmiana ip nie pomoze, bo to sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85979 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 przeciez wy macie amx bans czlowieku a ty gracza prosisz o konsole, wez zrob cos z tym albo sie pozegnamy bo ja chcialem na spokojnie wejsc na serwer i was karac boty ale patrze ze wy sie ze mna bawicie w durnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85982 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Na ten Sid zostały wykonane ss , więc nie opowiadaj tutaj żałosnych bajeczek. Chcesz UB to wrzuć ss. Jak się zdecydujesz na wrzucenie ss to napisz nowy temat w odpowiednim dziale. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi