Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85800 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam! Tak jak nazwa wskazuje - Posiadam darmowy Kod BattleField 3. Kodu może użyć każdy. (Chyba, że jest ograniczona ilość wpisywania kodu). Wpisałem kod dwa razy na nowych kontach - zadziałało. Co trzeba zrobić, aby uzyskać BattleField 3 za darmo? Wystarczy posiadać Origina i wpisać tam następujący kod: "G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW" *Źródła kodu nie znam, podobno jakaś strona na FB to promowała. Dostałem kod od kolegi. Nie wiem do kiedy kod działa, ale wiem że dziś (2013-10-29) na 100% zadziała ;D* Pozdrawiam i życze miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 29 Października 2013 #85823 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Niestety kod nie działa :<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85968 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Hmm, nie wiem czemu. Mi zadziałał dwa razy, tak samo jak koledze. Może źle skopiowałem kod. Dzisiaj temat zaktualizuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Października 2013 #85970 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Niby pokazuje się okienko, że aktywowana gra to bf3, ale jak nacisnę aktywuj to wyskakuje jakiś bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #86072 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Faktycznie. W takim razie coś jest nie tak z tym kodem. Temat można uznać za zbędny, więc proszę o kasację jego. (Procek, gdzie jesteś? ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Października 2013 #86070 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Tu jestem Już Zamykam Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi