MaaSteer Napisano 14 Kwietnia 2016 #422759 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam was serdecznie wszystkich Mam problem a mianowicie gdy wchodzę na serwer wyskakuje mi, że dostałem bana za czitowanie co jest niemożliwe bo nie dostałem żadnego bana Ktoś musiał wejść na mój nick i na nim czitować i nie wiem co mam teraz zrobić Pomóżcie, nie wiem nawet dokładnie kiedy to było ale myślę, że między 18 a 20 Plus o ile się nie myle dostałto ktoś kto ma steama a ja takiego czegoś nie posiadam:) A o to wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MateR [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1966276341 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.31.57.67 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Kwietnia 2016 #422809 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/87175-master-cod-400/#entry462969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 14 Kwietnia 2016 #422810 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 SID ze zgłoszenia jest identyczny, w IP Twoim podanym brakuje kilka cyfr. EDIT: Czyli osoba ze zgłoszenia to Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor #422812 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Skopiowałem to co miałem w konsoli, moge też wstawić screena Agent 47... Domysliłem się po wpisie Psychic0 aczkolwiek na początku byłem zdziwiony bo nie gram na czitach i dlatego tak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor #422816 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Po tym demku widać, że czituje? No prosze was, zacznijcie odróżniać czity od farta/skilla/trzęsienia się ręki Gram na tym serwerze od roku/póltorej i myślicie, że grałbym na czitach? Serwer jest genialny dlatego nie widze potrzebny używania czitów a to, że mam skilla/farta to już całkiem co innego Moze niech się inni wypowiedzą na temat tego demka Dobrze, teraz już będe pisał tylko poprzez opcje edytuj Nie oglądałeś ale mógłbyś obejrzeć bo widze, że masz range UB team a to, że jeden cżłowiek obejrzał to nie znaczy, że ma racje bo każdy przecież może się pomylić Ale skoro przez rok/półtorej nikt nie wykrył u mnie żadnego aima ani innych czitów to chyba na coś wskazuje, przynajmniej moim zdaniem Jeżeli koledzy nie uznają mojej gry za czystą to, że tak powiem, nie będe się pchał tam gdzie mnie nie chcą I jeżeli tak będzie, że waszym zdaniem grałem na czitach to ja potraktuje to jako ogromny komplement... Jestem aż tak dobry, że oskarżają mnie o czity Czekam na wypowiedzi innych Tushirek Ja wiem, że grałem czysto, taka wiedza mi wystarczy Zobaczymy jak wypowiedzą się admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 14 Kwietnia 2016 #422821 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Nie pisz posta pod postem, opcja "Edytuj" tak od sobie tutaj nie jest. Demka nie oglądałem, bo jak już kolega z teamu obejrzał, to nie miałem powodu. Piszesz to co każdy inny, czyli o skillu, farcie, itd. Staż i ban nie mają nic wspólnego. Jeżeli koledzy albo Silverka nie uznają Twojej gry za czystą, UB dostaniesz po wykonaniu 100 reklam naszej sieci albo wykupieniu u Czerwonych. EDIT: @Sunn O))) jutro jak wrócę ze szkoły to obejrzę i ocenię. @MaaSteer wtedy nie widziałem sensu abym ja również obejrzał demko. Wszystko co tutaj napisałem, to przez telefon, a na nim demka nie sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Kwietnia 2016 #422825 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 No to obejrzyjcie to demko, dodałem bana ale zawsze się mogłem pomylić. Widać przeskoki na normalnym i 1/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 14 Kwietnia 2016 #422862 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Ja prosiłem, właściwie dałem Cię do działu UBT aby sprawdzili owe demko, bo moim skromnym zdaniem były ewidentne przeskoki, żaden admin nie chciał wtedy wejść na specta, więc wziąłem sprawy w swoje ręce i oglądałem cię ok. 3 rundy po czym stwierdziłem, że przeskoki nie są naturalne dlatego nakręciłem demko i je wrzuciłem w odpowiedni dział. Jeśli jednak po obejrzeniu demka przez innych UBT okaże się, że byłeś czysty, w takim wypadku przepraszam Wiem nie mój dział, ale miałem coś tutaj do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Kwietnia 2016 #422868 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonna give'm a cziken? Napisano 14 Kwietnia 2016 #422895 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Nie widzę aimbota. Pestki lecą w rożne miejsca. Strzały na model to zwykłe ruchy myszką i nic więcej. Pomyłka, bo i demko jakościowo kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Kwietnia 2016 #422924 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Jedyna akcja do, której bym się mogła przyczepić to 12:20 . Aima tu nie ma na demku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Kwietnia 2016 #422925 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi