UnT[t] Napisano 29 Października 2013 #85681 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nick: UnT Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, byłem adminem już X razy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: 6lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/UnT/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Chcę pomóc w ogarnianiu serwera, bo czasami naprawdę tego brakuje. Nic się nie stanie, jeśli podanie zostanie odrzucone, po prostu zrozumcie, że chce pomóc. Na forum jestem zarejestrowany już chyba z niecałe pół roku, na serwerze jestem bardzo często. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tyg. z 2-4h, a w weekendy dużo dużo więcej. Kontakt: Steam, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85775 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja Myśle Ze jego pomoc by sie przydała JESTEM NA TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85791 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie ma sensu marnowanie okazji na doświadczonego i rozgarniętego admina. Grube TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Października 2013 #85798 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Patrząc na GameTracker , widzę, że na serverze jesteś bardzo aktywny . Jednak muszę stwierdzić , że za bardzo Cię nie kojarzę . Nie mam zbyt wiele do powiedzenia na twój temat . Widać , że masz doświadczenie , jednak moim zdaniem podanko troszeczkę za szybko daj się poznać. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85815 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Szczerze to malo cie kojarze, fajnie ze masz doswiadczenie itd lecz malo osob cie kojarzy lecz sadze ze to nie problem 2- 4 h troszke malo, pokaz sie ludziom wejdz na ts itp jak na razie male tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #85889 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja cie kojarze bo często mnie wyzywasz że gram na ninji Po mimo tego jestem na TAK.Ogarnięty,często rano na serwie!Myśle że sie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 30 Października 2013 #85890 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jestem na Tak. -Aktywny (kilka razy Cie widziałam) -Doświadczony -Staż -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #84351 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Moim zdaniem przyda się kolejna doświadczona osoba. W grze widuje go z rana i pod wieczór a w weekendy często. Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #86038 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jestem na Tak Aktywny Doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #86040 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja jestem na Wielkie TAK! Gracz bardzo aktywny do tego pomocny na u@. No wzór na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #86079 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Na TAK Wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2013 #86092 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Nie znam cię za bardzo więc jestem na nie nigdy z tobą nie rozmawiałem , czekam na wypowiedz innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Października 2013 #86305 Administrator Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi