Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85632 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam. Zauważyłem ostatnio, że gra polega nie na strzelaniu, a to jest przeciez cod mod, tylko na wybuchaniu. Gdyby można byłoby zobaczyć, co mnie zabijało przez całą karierę dam sobie rękę uciąć, że 30% to granaty albo dym od stalkera. Prawie kazda klasa premium ma granat, niektore maja co chwile, a niektorzy maja 1/3 z niego... 1 lvl jednym machnięciem rozwala 100 + 2 innych gośći. Co z tym zrobic? Limit granatów, osłabić moc, zmniejszyć ich ilość. Cs_assault gram terro 2/6 staty, nie wybiegne bo rozstrzelają, zostane, dym przez sciane mnie zeżre albo dostane 3 granaty, myślę, że to już widział każdy, de_dust2 staty 17/4, mam gdzie uciekać. Jak dojdą miny to już wgl. się nie można ruszyć. Wg. mnie trzeba coś z tym zrobić, bo to psuje całą magię strzelania, gracze wybuchają, a nie zostają rozstrzeleni. Pozdrowienia i zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85634 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 troche w tym prawdy, jednak jaka to wojna bez wybuchów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85638 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ogólnie za dużo jest tych wszystkich 1/x na natychmiastowe zabicie. HE 1/3 wchodzą zawsze- ginę od nich cały czas. Generał ma zbugowane chyba 1/14 bo zabija na 3,4 pierwsze pociski albo w ogóle nie wbije natychmiastowe. Jest to też problem palących rękawiczek- zupełnie nieprzydatne gdy nie masz 1/x z HE. Ja nigdy nikogo nie zabiłem chociaż miałem palące 5 i waliłem te granaty i DMG było ponad 0.5k na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85650 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 dużo klas ma HE te które go nie mają przeważnie wala w inta więc wystarczy że dostaniesz TG / Podręcznik Szpiega to koksisz z HE jeśli osłabić HE to nie będzie sensu ich rzucać a zmieniając klasy musisz zmienić polowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85652 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ten problem już był poruszany w kilku tematach... Jestem za usunięciem w stalkerze samonaprawadzających he i zmiejszenie odradzania sie tych he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85685 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Yosemite zgadzam się, ale uważam nawet, zakladajac ze granaty bilyby po 40, dostanie sie po 3,4 i sie juz nie istnieje, a oto nie trudno i wiesz 1/3 szansy, a polecą takie 2 granaty to się składa. Jeszcze ten dym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93404 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Zamykam,aby uniknąć odświeżania przedawnionego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93405 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi