Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91950 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wedlug mnie to jeżeli chodzi z amunicją zrobić ze się nigdy nie kończy tylko że trzeba przeladować bron. Drugie to odejmowanie 5 hp po 3 sekundach w bezruchu od zdjęcia osłonki Spadochron szczerze niewiadomo po co bo tam nie ma takich miejsc gdzie trzeba spadac ze spadochronem np na assaulcie. A tak to wsystko jest idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91983 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 A nie myslicie, ze zabieranie hp bedzie troche dziwne i przeczy troche temu, jesli bedzie tak ze za zabicie dostaje sie hp ???? Mysle ze ten ciemny ekran by sie sprawdzil najlepiej. Pozdrawiam. mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91988 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dobrty pomysł. JESTEM za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91994 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Mini ale hp za zabicie jest nie fer bo jak ktos ma passe i jedzie to jak go poźniej zabijesz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #92002 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja wiem o tym. I osobiscie wolal bym aby tego nie bylo lecz kolegom naszym w sumie to odpowiada i jesli zostanie przeglosowane to wtedy bedzie nie wspolgralo. Lecz jesli nie bedzie dodawania hp to wtedy ok. Choc i tak bym wolal czarny ekran poniewaz czesto wychodze na papierosa hehe. Aczkolwiek jestm na neutral co do tego kampienia aby tylko nie zabijalo bo wtedy to bez sensu tak mysle :-) ?? Pozdrawiam. mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92248 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Nie czaje za bardzo ocb z tym kampieniem ? czy o afk czy o kamp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92252 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 1.Tak "FreeZeOUt" dobrze mowił z tymi granatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92573 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 pistolet tak spadochron nie dodawanie hp max do 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92623 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 pistolet spoko, hp po zabiciu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #93116 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Pawiro chodzi oto gdy nie ruszasz się nabijają ci się procenty i bodajże przy 70 lub 80 zaczyna ci się ściemniać ekran gdy dobije ci do 100 masz całkiem czarny ekran .. ale wiesz każdy by ci to wytłumaczył inaczej. Najlepiej zapytaj mojego wujka google.pl. Plugin zwie się "Camper mate" lub "Bad Camper" nie pamiętam teraz dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93471 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 aa, czaje ogólnie raczej trudno będzie dokampić do tego czarnego ekranu nie widze większego sensu dawać tego plugina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Listopada 2013 #93475 Administrator Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Spadochron - myślę że pojawi się już w piątek chyba że bardzo nie będziecie chcieli Hp z zabójstwo - będzie to posiadał vip, lecz maxymalna ilość jego hp jaką będzie posiadał to 100 Odejmowanie hp za kampe - dla mnie zbędne bo co wtedy maja powiedzieć snajperzy ? Nieskończone ammo na broniach - myślę że to też wgram w piątek. 2 bronie dla racza - bez sensu, ponieważ jak wpiszecie /guns to sobie możecie ją wymienić 3 fragi za kosę - co o tym sądzicie ? Niby nic, lecz utworzyło by to na serwerze pewien prestiż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93505 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odejmowanie hp za kampe - dla mnie zbędne bo co wtedy maja powiedzieć snajperzy ? Niech nie istnieją te barany. Nieskończone ammo na broniach - myślę że to też wgram w piątek. według mnie głupi pomysł usuń lepiej 2 pistolety do wyboru. To przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Listopada 2013 #93510 Administrator Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Z tym ammo to bedzie jak na zombie modzie. Czyli z przeladowaniem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93551 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dobre bedzie z tym kampieniem ze zabiera hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93559 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ciekawa opcja z Kosą hehe sporo osób będzie chciało kogoś dziabnąć. Co do tej kampy. Chodzi o to, iż snajperzy nie kampią mało kiedy, bardziej zawsze w trupie siedzą lub w anarchi w rogu. I tak jak juz się wypowiadałem, zabieranie HP jakoś mnie nie przekonuje. Jednak niektórzy palą sobie co kto tam woli ^^. I nie będzie mógł nawet zapalić jak będzie zabierało mu Hp, wiec nadal bym przekonywał was bardziej do FTB ????? Pozdrawiam. mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93563 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 wgrajmy kilka esl map kurde DD2 sie nudzi ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 19 Listopada 2013 #93579 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 3 fragi za kosę. Myślę, że jest to dobry pomysł grało by się lepiej bo każdy by chciał z kosy zabić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94358 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 nie no 3 fragi za kose to g mnie zbyt dużo.. może 2 fragi tak jak za banię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94578 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby mieć tylko wybrany pistolet. Ale żeby dostawać hp to nie. To ułatwi grę, a to ma być niezła nawalanka ;D Dodałbym jeszcze spadochron i by było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94584 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie spadochron odpada to ma być dm żeby skilla się uczyć i wiedzieć gdzie skakach i chodzić, a nie ułatwiać sobie gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94641 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Spadochron - myślę że pojawi się już w piątek chyba że bardzo nie będziecie chcieli Hp z zabójstwo - będzie to posiadał vip, lecz maxymalna ilość jego hp jaką będzie posiadał to 100 Odejmowanie hp za kampe - dla mnie zbędne bo co wtedy maja powiedzieć snajperzy ? Nieskończone ammo na broniach - myślę że to też wgram w piątek. 2 bronie dla racza - bez sensu, ponieważ jak wpiszecie /guns to sobie możecie ją wymienić 3 fragi za kosę - co o tym sądzicie ? Niby nic, lecz utworzyło by to na serwerze pewien prestiż Dobre bedzie z tym kampieniem ze zabiera hp Pomysły zostaną rozpatrzone . / cl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94642 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi