Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #80961 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nick:NerQ Wiek:22 ( w grudniu 23 ) Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na Puchatku i kilku innych sieciach, w tym Pro Cody itd(nie mam na celu reklamowania innych sieci serwerów bądź serwerów) Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-8.5 Staż w CS-sie:Stary steam 2k7-sprzedany gdy pół roku temu kończyłem gre +/- 2 lata na NS'ie. 7-8 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=NerQ&Search=Search Dlaczego TY .!:Dlaczego ja? heh.. nie potrafie podać konkretnego powodu, poprostu wbiłem przypadkiem na serwer i już tak tu zostałem, poznałem kilka fajnych osób z serwera )DD2) oraz Kilka z Administracji.Jezeli gram w cs'a to Tytlko na MH Only DD2, w szczególności są to godziny poranne oraz popołudniowe, wtedy jest dużo osób które się odpalą i nawet potrafią to perfidnie oznajmić gdy są łatwymi fragami i im nie idzie, dużo czasu w swym życiu spędziłem przed Gra w Cs-a iiiiii mam wyczucie co do odpałków: ) dobra to tyle bo już pisze głupoty:P Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:przeważnie 3-4h ale teraz gdy jestem bezrobotny hehe to mniej wiecej 4-6h Kontakt:5536159 <----- GyGy Zrozumiem Jeżeli moje podanie zostanie rozpatrzone negatywnie , ale nie mogę miec do nikogo o to żalu ponieważ nie gram długo na MH więc macie prawo być na "Nie". (Mnie to nie zniechęci, wręcz zacheci do dalszej gry i starania się) :crazy: // Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla Administracji (Regulamin Forum). Nie używaj wszystkich kolorów i rozmiarów, to nie konkurs plastyczny, ciężko się to czyta. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85375 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jestem na nie. Ledwo przegrane 30h. Forum tez nie bardzo. Za szybko to podanie. pograj wiecej na dd2 daj sie poznac inynm. I wtedy złoz podanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85381 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jestem na NIE.Pograj jeszcze tak z 2 tygodnie,pobądz z nami i wtedy znów złoz podanie.Wtedy bede na TAk. //Na dd2 nie grasz w ogóle , o czym świadczy GameTracker , więc co możesz wiedzieć o tym graczu - Tym razem upomnienie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85385 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja też na nie. Konto do podania, godziny na serwie sa, ale nie znam cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85390 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jestem na nie. Wymagania spełnione, ale za szybko dałeś podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Października 2013 #85398 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Do nadrobienia forum i godziny na serwerze jak na razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85442 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Na nie : - Popraw aktywność - Daj się lepiej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85471 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Na nie, powody wyżej. // Upomnienie. Powód: Post nic nie wnoszący do tematu. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 28 Października 2013 #85519 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Na serwerze widziałem, ale tak jak posty up trochę za szybko to podanie od razu po przegranych 30h... Pograj trochę wbijaj na forum udzielaj się i będę na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Października 2013 #83724 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Popraw swoją aktywność na forum. Chcemy cię trochę poznać, nie rozdajemy adminów w ciemno. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi