Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85248 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam, a jednocześnie żegnam. Nadeszła pora, by pożegnać się z siecia, decyzja jest trudna, i naprawdę długo nad tym myślałem, no ale... Niestety, nie odczuwam już tej radości z grania na waszych serwerach, co kiedyś, nie czuję już tego klimatu, ale to nie znaczy ze Multi-Head upada, jest wręcz przeciwnie, stawiacie nowe serwery, jest super, no ale mi czegoś tu brakuje. Życzę wam wszystkim wszystkiego najlepszego. A teraz standardowe pozdro dla najlepszych : LOVO - mordo, jak bedziesz mial mixa, to wiesz gdzie mnie szukać BadBoy THC Eryk Holeryk Consecuente hapcia hds'a Why So Serious. CAŁA RESZTA TO KU**Y !!!!!! // Obrazę sobie już daruj... . Nie wypada, dawać warn'ów osobom żegnającym się, ale tu zrobie wyjątek.. | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85286 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Narazie, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Października 2013 #85388 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No jasne, będę pisał , 3maj się i powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Lutego 2014 #112188 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi