Artest Napisano 26 Października 2013 #84783 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Data i godzina: Dzisiaj gdzies 17:15 Nick admina/gracza, który zawinił: Bower Dowody: Ten link gdzie mnie zbanował za txt : http://iv.pl/images/59330419087165193561.jpgŚwiadkowie: Nie wiem może ktoś się wypowie kto wtedy grał Uzasadnienie:Gram sobie na cs_alpin admirałem byłem ct wszedłem tam po tej linie ( drabina ) z szedłem poziom niżej i dostałem bana "TxT" i do tego na 30 min a czy on czasem pierwszy raz nie powinien być na 5 min 1 raz ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Października 2013 #84784 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Moim zdaniem ban nie słuszny , ponieważ to co jest na obrazku to nie Txt . Proszę admina o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 26 Października 2013 #84788 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Tak dałem bana ponieważ kiedyś sam dostałem bana za txt właśnie na MH i właśnie stałem w tym miejscu, to było za czasów gdy d(^.-)b miał moderatora ale jednak utkwiło w pamięci że to "są txt" jeżeli tego teraz nie uznajecie za txt to przepraszam mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84792 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 SOrry ze się w trące ale czytałem na innych forach kiedyś o txt i to zaznaczone to jest txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84842 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A od kiedy miejsce, gdzie da się wejść to txt ? Ludzie pomyślcie trochę. Ban niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Października 2013 #84845 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Ban niesłuszny , admin mógł się pomylić . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi