Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84717 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 1. Imie: Marcin 2. Kontakt: gg-7596123 steam fb , tel 3. Lokalizacja: Jarosław - Podkarpacie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-4 h dziennie 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 4-5 h 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Zrobił bym wszystko by rozwijać tą sieć byłbym bardzo pomocny . 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Myślę ze jest to całe forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umię sie dobrze dogadać z ludźmi , szanuję inne osoby . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem bardzo cierpliwy i systematyczny 11. Coś o sobie: Zajmuję sie Ubt jestem adminem na Cod , gram w piłkę w siatkę lubię spiewać pod prysznicem ;D 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Nie nie zajmowałem jeszcze takiego stanowiska ale mam dobrych kolegów którzy na pewno by mi pomogli myślę ze spokojnie bym sobie poradził i szybko się nauczył 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 26 Października 2013 #84722 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ja JESTEM na TAK Dlaczego ? : ogarnięty pomocny Dałbym mu szanase // Zielony kolor tylko dla H@ i Moderatorów +1pkt ostrzeżeń | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84727 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 hds Twoje podanie odrzucam odrazu, powód jest dość prosty i zrozumiały... Olałeś UnBan Team + nie posiadasz doświadczenia. //Podanie odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84728 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi