Andoy Napisano 26 Października 2013 #84510 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Data i godzina: dziś, 7.34 Nick admina/gracza, który zawinił: .::El!t3::. (admin COD) Dowody: jak mogę mieć tego dowód?... poproszę Tigera o wypowiedzenie się chyba że Elite się przyzna sam Świadkowie: ze znanych nick'ów był Tiger Uzasadnienie: gram sobie gram, miałem akurat dobrą passę, zabiłem już 15 fragów pod rząd, nagle zobaczyłem komunikat że zostałem sam na kilku TT, myślę sobie ide po hosty, ledwo zdążyłem zrobić krok, a Elite zaczął mnie "kopać" w górę... zabiłem jeszcze jedną osobę, i po 3sekundach drugą (którebyły po drodze do hostów) po zabiciu drugiego gracza Elite znów zaczął mnie kopać w górę,aż spadając z wysokości sam się zabiłem gdyż miałem resztkę życia... Nie ukrywam że jest mi szkoda tych 17 fragów pod rząd, bo szykowało się "nuke" a jeszcze tak dobrze mi nie szło... Teraz idę na szluga, a Admin mam nadzieję że zostanie surowo ukarany bo mógł mnie 1-2razy kopnąć a nie 10 czy może więcej że aż latałem w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84518 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 juz Ci mowie jaki dowod, prawdopodobnie calej akji przygladal sie HLTV - pobierz rozpisz akcje i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 26 Października 2013 #84527 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Lub jeśli nie wyłączyłeś cs, daj wycinek z konsoli //Wypowiedź w dziale UbT - Upomnienie/ LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 26 Października 2013 Autor #84532 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Prosze bardzo demko...szedłem w strone hostów, a usłyszałem że znów biegnie (wytłumaczenie jeśli by sie ktoś niemiał czego przyczepić tylko tego że nie pobiegłem dalej a sie zatrzymałem) http://www27.zippyshare.com/v/72442852/file.html @Kakarato: przecież opisałem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84661 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale opisz demko a nie sytuacje Bo rozpisać co sie stało to dobrze że napisałes ale na demku musisz napisać od kiedy do kiedy ( na przykład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 26 Października 2013 Autor #84720 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Runda zaczyna się w 2min 30sek demka 4:05 - info o celach i przy okazji natrafiłem na wroga, dosłownie po kilku krokach usłyszałem że ktoś znów do mnie idzie więc poczekałem "sekundkę" 4:15- pierwsze slapowanie i znów walka z wrogiem 4:22- od razu po zabiciu wroga kolejne slapowanie i śmierć od upadku. (36sek przed końcem rundy) Czyli w ciągu 17 sekund zostałem 2x slapowany (w tym kopnięty po KILKA razy), a przecież miałem przeszkody na drodze więc nie mogłem biec prosto do hostów... Dziękuję, dobranoc^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Października 2013 #85130 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Proszę 3lite o wypowiedź i wyjaśnienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2013 #85154 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nie zauważyłem że jest tam gość tt dlatego go slaplem 2 raz. Nie chcialem go zabic przez przypadek tak upadł i przeprosilem ... Mnie też tak czasem slapali i to 3 razy w 20 sec. Mysłałem że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Października 2013 #85155 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Na przyszłość uważaj na to co poczynasz . Skarga wyjaśniona, ale jak najbardziej słuszna , jeżeli h@ będzie chciało coś dodać to otworzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 28 Października 2013 #85530 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Punkt ostrzeżeń w dziale admina dla Elite dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379725 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi