Skocz do zawartości

Skarga na .::El!t3::.

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: dziś, 7.34

Nick admina/gracza, który zawinił: .::El!t3::. (admin COD)

Dowody: jak mogę mieć tego dowód?... poproszę Tigera o wypowiedzenie się chyba że Elite się przyzna sam

Świadkowie: ze znanych nick'ów był Tiger

Uzasadnienie: gram sobie gram, miałem akurat dobrą passę, zabiłem już 15 fragów pod rząd, nagle zobaczyłem komunikat że zostałem sam na kilku TT, myślę sobie ide po hosty, ledwo zdążyłem zrobić krok, a Elite zaczął mnie "kopać" w górę... zabiłem jeszcze jedną osobę, i po 3sekundach drugą (którebyły po drodze do hostów) po zabiciu drugiego gracza Elite znów zaczął mnie kopać w górę,aż spadając z wysokości sam się zabiłem gdyż miałem resztkę życia... Nie ukrywam że jest mi szkoda tych 17 fragów pod rząd, bo szykowało się "nuke" a jeszcze tak dobrze mi nie szło... Teraz idę na szluga, a Admin mam nadzieję że zostanie surowo ukarany bo mógł mnie 1-2razy kopnąć a nie 10 czy może więcej że aż latałem w powietrzu  o.O

Prosze bardzo demko...szedłem w strone hostów, a usłyszałem że znów biegnie (wytłumaczenie jeśli by sie ktoś niemiał czego przyczepić tylko tego że nie pobiegłem dalej a sie zatrzymałem)

http://www27.zippyshare.com/v/72442852/file.html

@Kakarato: przecież opisałem już:)

Runda zaczyna się w 2min 30sek demka

4:05 - info o celach i przy okazji natrafiłem na wroga, dosłownie po kilku krokach usłyszałem że ktoś znów do mnie idzie więc poczekałem "sekundkę"

4:15- pierwsze slapowanie i znów walka z wrogiem

4:22- od razu po zabiciu wroga kolejne slapowanie i śmierć od upadku. (36sek przed końcem rundy)

Czyli w ciągu 17 sekund zostałem 2x slapowany (w tym kopnięty po KILKA razy), a przecież miałem przeszkody na drodze więc nie mogłem biec prosto do hostów...

Dziękuję, dobranoc^^ .

Nie zauważyłem że jest tam gość tt dlatego go slaplem 2 raz. Nie chcialem go zabic przez przypadek tak upadł i przeprosilem ... Mnie też tak czasem slapali i to 3 razy w 20 sec. Mysłałem że można.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...