n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #84327 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imię: Mateusz 2. Kontakt: STEAM: n-ty dzien , PW 3. Lokalizacja: Kalisz 4. Czas, jaki poświęcasz dla CS-a: Od godziny, do kilku, w zależności od czasu wolnego, którym dysponuję. 5. Czas, który poświęcasz dziennie na forum (około): Plus 4 godziny. Gdy komputer pracuje, forum zawsze odpalone, także na bieżąco. 6. Posty (min. 50 sensownych): Staram się pisać z sensem, a z jakim skutkiem, to już sami oceńcie. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc w utrzymywaniu porządku, udzielając wskazówek czy też dbając o kulturę i ład na forum. Ze względu na coraz to większe zainteresowanie serwerami, również poza polskimi granicami, myślę że fajną opcją byłoby dodanie skryptu z tłumaczem google. 8. Dział, którym chciałbyś się zajmować na forum: Dowolny. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jestem osobą otwartą na wszelką współpracę, potrafię się dogadywać. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jak już się na coś deklaruję, staram się sumiennie i konsekwentnie wykonywać swoje obowiązki. Cierpliwość jak najbardziej jest. 11. Coś o sobie: Student wychowania fizycznego, pasjonat piłki nożnej, piłkarz-parodysta. Jestem osobą z poczuciem humoru, z dystansem do siebie. Cenię sobie szczerość, nie trawię osób nazbyt pewnych siebie i zarozumiałych. Cały czas walczę ze swoimi słabościami (obecnie z nadmiernym zamiłowaniem do zajadania się - nieskutecznie). Lubię imprezować i nawiązywać nowe znajomości. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Byłem już moderatorem, wiem z czym to się je. Obsługiwałem myBB, ale już pochłaniam poradnik IPB, także bez problemu. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84328 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ziomuś u mnie masz tak gdyż jako opiekun adminów dd2 bardzo dobrze sie sprawujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2013 #84331 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK. Ogarnięty, spokojny, miły, aktywny. Na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Października 2013 #84340 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jako Moderator dodam kilka zdań na temat twojej osoby - Osobiście dla mnie , nie urażając nikogo , jesteś najlepszym kandydatem na to stanowisko . - Świetnie wywiązujesz się ze swoich obowiązków . -Jesteś opanowany , ogarnięty i bardzo sprawiedliwy , chodzi mi o Funkcję Opiekuna tak jak i Admina dd2 . - Rozmawiam z Tobą bardzo często , wydajesz się naprawdę spoko gościem . -Jesteś bardzo wyluzowany , można z Tobą pożartować, a zarazem dojrzały w swoich decyzjach . Jeżeli miałbyś jakieś pytania , albo chciałbyś się o coś podpytać, to śmiało pisz.! ! ! Duże Tak , 3mam kciuki , Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84341 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Kandydat nr 1. Ogarnięty, aktywny, sumiennie wykonujący obowiązki. Wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84343 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,aktywny,Miły,aktywny i na pewno da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84345 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Października 2013 #84350 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Kandydat "number one". Ogarniesz tą posadę, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84352 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Bezapelacyjnie PRZYJĘTY. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi