Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84233 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imie: Dawid 2. Kontakt: Steam pw Ts3 3. Lokalizacja: Mazowieckie-Radom 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4 godz dziennie niestety nie teraz bo mam urlop. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): na forum jestem prawie caly czas jak mam włączony komputer lub na tel codz 8 godz 6. Posty (min. 50 sensownych): jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): pomagać graczom w rozwiązywaniu problemów pomagać moderatorom 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: całe forum 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: jest 11. Coś o sobie: Jestem aktywny na forum i posiadam kulturę 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): nigdy nie byłem moderatorem więc to by był mój pierwszy raz 13. Obowiązkowe mikro: jest mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2013 #84237 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Kulturalny -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Października 2013 #84240 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Podanie trochę na odwal... Ale jestem na TAK: -długo na forum -ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84253 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak aktywny myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84262 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak ogarnia i ma staż na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84273 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,aktywny i miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84308 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na tak z frigiem się trochę znamy i na pewno to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Października 2013 #84396 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak. Jest z nami bardzo długo (aktywny) Często mi pomagał. Wiem , że ogarniesz tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84520 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A ja niestety na nie. Moderator ma świecić przykładem, a ile razy ty straszyles mnie, że złożysz skargę? To ma być postawa godna moderatora? Twoja kultura na TS, też nie zachwyca, przynajmniej w stosunku do mnie. A czy ogarnięty, to myślę, że jest jeszcze za młody na to stanowisko. JesZcze mu pstro w głowie. I ostatni powód, mniej istotny. Twoja interpunkcja, a w zasadzie jej brak. Twoje wypowiedzi, trudno się czyta. Dając komuś ostrzeżenie, lub będziesz chciał mu pomóc, więcej czasu zajmie rozszyfrowanie twojej wypowiedzi niż rozwiązanie powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 26 Października 2013 #84521 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na TAK ogarnięty pomocny nie ma z nim problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84540 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No oczywiście że na TAK :* Miły Kulturalny Pomocny Aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84542 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na TAK -Ogarnia -Kulturalny -Zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Października 2013 #84591 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak dla mnie Neutral jest często na forum, udziela się na forum , ale czasami mu odwala na ts tak jak wspomniał grabarz raz byłem tego świadkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84607 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na tak : - Wszystkie wymagania spełnione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84678 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie rozpisałeś się trochę, ale trudno. Jestem na tak, dużo czasu online, posty, ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84710 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 frig Twoje podanie odrzucamy ze względu na Doświadczenie. //Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84711 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Szukamy Moderatorów z doświadczeniem, ty niestety go nie posiadasz. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi