Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Podanko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imie: Dawid 

2. Kontakt: Steam   pw Ts3

3. Lokalizacja: Mazowieckie-Radom

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4 godz dziennie niestety nie teraz bo mam urlop.

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): na forum jestem prawie caly czas jak mam włączony komputer lub na tel codz 8 godz 

6. Posty (min. 50 sensownych): jest

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): pomagać graczom w rozwiązywaniu problemów pomagać moderatorom

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: całe forum

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: jest 

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: jest

11. Coś o sobie: Jestem aktywny na forum  i posiadam kulturę 

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): nigdy nie byłem moderatorem więc to by był mój pierwszy raz

13. Obowiązkowe mikro: jest mikrofon

Napisano

A ja niestety na nie. Moderator ma świecić przykładem, a ile razy ty straszyles mnie, że złożysz skargę? To ma być postawa godna moderatora? Twoja kultura na TS, też nie zachwyca, przynajmniej w stosunku do mnie. A czy ogarnięty, to myślę, że jest jeszcze za młody na to stanowisko. JesZcze mu pstro w głowie. I ostatni powód, mniej istotny. Twoja interpunkcja, a w zasadzie jej brak. Twoje wypowiedzi, trudno się czyta. Dając komuś ostrzeżenie, lub będziesz chciał mu pomóc, więcej czasu zajmie rozszyfrowanie twojej wypowiedzi niż rozwiązanie powodu.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Powód: Szukamy Moderatorów z doświadczeniem, ty niestety go nie posiadasz.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...