Reprezentant Napisano 25 Października 2013 #84186 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imie: Mateusz 2. Kontakt: Steam: xnorbertxx 3. Lokalizacja: Dolny Śląsk 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-4h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Na forum to jestem cały czas przeważnie 4-5h 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc administracji 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To zależy co mi H@ przyznają 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Chyba Tak , to inni powinni ocenić . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak 11. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 17 lat jestem adminem na COD 500k i grywam także na Zombie Mod. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Tak nie raz byłem moderatorem , miałem swoje forum na którym robiłem reklamy na zlecenie . IPB jeszcze nie obsługiwałem ale szybko się uczę . 13. Obowiązkowe mikro: Mam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84214 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na tak, osoba ogarnięta - można dać mu szansę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Października 2013 #84321 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na nie . Ogólnie na forum trochę siedzisz ,ale po za tym nic . Składasz podanie tam gdzie Rekrutacja jest otwarta , a na funkcję Moderatora potrzebujemy kogoś , komu naprawdę będzie na tej funkcji zależało . Z całym szacunkiem , ale na tą chwilę nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 25 Października 2013 #84324 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK ogarnięty POSTY są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Października 2013 #84389 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Nie. Na razie wstrzymaj się. Chcemy zobaczyć (jak wspomniał kolega) , że Ci zależy. Posty i godziny niby masz , ale poczekaj jeszcze troszeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84671 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie wiem, jak to jest z Twoją sytuacją, bo widzę, że ktoś tam wspomniał o tym, że potrzebują "godnej" osoby. Lecz ja nie widziałem u Ciebie jakiegoś złego zachowania, posty masz, godziny. Jestem skłonny dać tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 26 Października 2013 #84675 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Miły -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84744 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 //Podanie odrzucone Powód: Były wolne 2 miejsca na które kandydatów już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84745 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84748 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi