Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Podanie SerGiej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imie: Karol

2. Kontakt: GG 12298411

3. Lokalizacja: Radomsko

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Bardzo dużo , mam teraz coraz więcej czasu :)

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Też dużo , ponieważ jak nie mam ochoty na nic to lubie wejśc na forum i poczytać co ludzie piszą :) i w takich chwilach to nawet do 4/5 h na forum. ( nie myslcie że wchodze na forum tylko wtedy gdy nie chce mi się nic robić )

6. Posty (min. 50 sensownych): Są

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym ogólnie to pomagać , zamykać tematy które są zbędne , utrzymywać kulturę na forum.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Nasze serwery i forum 

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest :)

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest :)

11. Coś o sobie: Mam 17 lat niedługo 18 , lubię pomagać ludziom , jestem bez konfliktowy , 

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): w skrócie , IP.B od strony moderatora nie ma dla mnie tajemnic 

13. Obowiązkowe mikro: Mam 

Napisano

Sorka, ale jestem na NIE. Na forum może i długo siedzisz, ale nic nie robisz... ewidentnie, aby nabić godziny. Dobrym przykładem jest to jak miałeś ubt siedziałeś na 4um prawie 24/7, a w ciągu tygodnia nie sprawdziłeś żadnych SSów. Nie przykładasz się do swoich obowiązków.  Niestety jestem na NIE.

P.S. Sam czasem myślałem, że jestem bezbłędny, a zaniedbywałem obowiązki - prędzej czy później to zauważysz.

Pozdrawiam...

i mam nadzieję, że przemyślisz moje słowa.

Napisano

Sorry że w moim podaniu ale Nejmar , nie sprawdzałem ss'ów bo nie miałem zbytnio na to czasu , przychodziłem do domu włączałem komputer i musiałem wychodzić nieraz i zapominałem off go i się godziny nabijały , a że nieraz wychodziłem na ponad 5/6h to jak wracałem to nawet sił nie miałem żeby wyłączyć ten komputer xD. teraz mam czas i mogę siedzieć na forum i pomagać w ogarnięciu :")

Napisano

Jak tak to sory... Z powodu tego iż nie masz mi jak tego udowodnić zmieniam wypowiedź na neutral. 

Życzę powodzenia :]

Napisano

jestem Neutral jesteś no Forum ale nic nie robisz ;c

//Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu - Upomnienie / LOVO`ley D.

Napisano

Sorka, że się wtrącam, ale kolega up patrzy na mój post i bezmyślnie piszę... proszę o ukaranie go %.

Jesteś na 4um kilka dni więc nie masz pojęcia :>

Napisano

Wybacz mi ale jestem na nie . Funkcja moderatora to poważna funkcja , która musi pochłaniać trochę więcej czasu . A Ty ostatnimi czasy prawie w ogóle nic nie robisz . Znam Cię już trochę i wiem, że stać Cię na więcej . Powodzonka :)

Napisano

Jeszcze raz i ostatni piszę w moim podaniu i jeszcze raz przepraszam za to.

Tak wiem że ta funkcja wymaga dużo czasu ale gdybyście dokładnie przeczytali to właśnie teraz go mam , wcześniej miałem dużo spraw do załatwienia , mało byłem na kompie chociaż on był włączony ale i tak chyba po 10 min nieaktywności na forum czas się chyba zatrzymuje i nie odlicza mi tych godzin które na nim przebywam ( nie wiem 10 albo 15 min zależy od ustawienia ) , więc sumują wszystko to ten czas który jestem na forum jednak jest "sprawiedliwie nabity",

I podania nie składam "o tak o"  bo były dni że aktywnością przebijałem innych , ale jednak lat mi nie ubywa a przybywa jestem coraz starszy , zaczynam myśleć racjonalniej , każdy mój wolny czas mam teraz podzielony nie tak jak kiedyś byłem NoLifem i liczył się komputer , teraz Przyjaciele , dziewczyna , nauka , treningi ale umiem znaleźć te 4/5 h na forum i cs'a , najczęściej to będzie po 21/22 nieraz o 16 zależy co mi wypadnie bo treningi akurat są w różnych godzinach ( ale teraz mam je co trzeci dzień a nie codziennie dlatego mam ten czas )

Na 100% h@'i wiedzą jak to jest bo są dorośli i też nie mają czasu nieraz nawet na wejście na komputer , robimy się coraz starsi większość zakłada rodziny i jednak tego multum czasu robi się mniej i mniej , chyba wiecie o co chodzi.

Moje podanie złożyłem nie dlatego że "O jestem moderatorem jak ktoś mi podskoczy to dam warna" tylko z myślą o was o forum i o tym że będę mógł wam pomagać ze spamem itp itd bo jak wyżej pisałem nie każdy ma na to czas , mam nadzieje że ktoś będzie miał swoje zdanie i przeczyta najpierw podanie potem napisze wypowiedź i przeczyta komentarze innych bo kilkanaście osób wzoruje się na wypowiedzi innych , gdyby H@ napisał pierwszy post i byłby na "TAK" to zakładam że niżej wypowiedzi były by również na tak , nie wzorujcie się na kimś jak ktoś daje ocenę tylko na swoim własnym zdaniu po przeczytaniu podania.

Mam nadzieje że trochę ten post zmienił , nie wiem czy na lepsze czy na gorsze wasze wypowiedzi to są tylko i wyłącznie wasze , dlatego wybierajcie mądrze , zaznaczam że na 100% nie będę idealnym moderatorem nikt nim nie będzie bo nie ma ideałów ale będę się starać jak tylko potrafię żeby umilić wam prace na forum.

Napisano

Starasz się na moderatora, a nie wiesz, że we własnym podaniu się nie wypowiada! Jestem na nie!

// Pokaż mi gdzie jest napisane w regulaminie, że Składający podanie, nie może się Wypowiadać w swoim Podaniu. Czekam 12h, w innym przypadku zostaniesz ukarany Warnem. | Procentowy

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...