Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84168 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 1. Imie: Kamil 2. Kontakt: pw steam: kamil00002 3. Lokalizacja: Podkarpacie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 4/5h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Tyle co i na cs 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Jak najbardziej pomóc innym moderatora i administracji w obowiązkach na forum 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie ;p 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Posiadam kulture osobistą jestem aktywny na forum, nie jestem podatny na samowolke. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Myślę że jest ponieważ byłem już na jednej z serwerowni moderatorem a obsługa skryptów i panelu myślę że to nic trudnego 13. Obowiązkowe mikro: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2013 #84170 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Proszę, edytuj post i rozpisz się troszkę, o tym doświadczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84174 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na tak, aktywny, ogarniety poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Października 2013 #84180 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak , znam cię długo radzisz sobie w UBt więc moda też ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 25 Października 2013 #84184 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na TAK. Miły, kulturalny, aktywny i w UBT bardzo dobrze sobie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84193 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 To jest jeden z poważniejszych kandydatów według mnie. Nadajie się daje z siebie duzo ogarnia posady tylko moze to za duzo dla cb. Odemnie masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84203 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Z hapciem znamy się długo i nadaje się na tą posadę.Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84209 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak Miły,kulturalny,aktywny i dobrze radzi sobie w UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84213 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Sorka jestem na NIE, gracz ogarnięty, ale nerwy mu łatwo puszczają, jest fałszywy i nie robi nic dla innych tylko "dla siebie" (dla niego liczy się tylko jego własny interes) sam się na nim przejechałem (tak jak H@ na mnie :c). Uważam, że nie zasłużył na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84228 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Na Tak Podanie mnie przekonało do ciebie jestes Aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84260 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jestem na tak + ogarnięty +miły +aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84280 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak ogarnia i jest kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Października 2013 #84404 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem na Tak. Co ty wygadujesz Neymar. Hapcio to miły,kulturalny i pomocny gość. Wiem , że także poradzi sobie z funkcją Moderatora. A kiedyś to kiedyś. Ludzie się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84533 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Stanowisko na pewno ogarnie, kulturalny, na forum aktywny. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84536 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Napewno ogarniesz to stanowisko. JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84654 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Na tak : - Wymagania spełnione - Duża aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84723 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 haPciu.exe Została powierzona Ci ranga Admina UnBan Team, ty natomiast olałeś tą Posadę. Nie chcę, byś tak samo zrobił z Moderatorem. //Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Października 2013 #84724 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi