Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82164 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 nick w grze : shelleri powod bana;miny wykonano 24.10.2013 - 23:22:23 (na pol godziny) problem jest taki ze PeQ nadużywa admina ;( moim zdaniem powód był taki ze miałem betonowe ciało wiec nie bylo im łatwo (w tym peq) mnie zabic i wydaje mi sie ze dlatego peq wstawil mi bana za "miny"ktore dokladnie pamietam ze postawilem w prawej bramie (z tt) na A ale zgodnie z regulaminem pytanie do peq: musiales? mogles napisac to bym dropnal to betonowe a tak mam po grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Października 2013 #82165 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 dodam jeszcze ze bana dostalem w polowie mapy a stawialem tam miny od poczatku ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #82246 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 W tym wpadku czekamy na wypowowiedz admina peq i wycinek z demka w ktorym te miny sa widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #83767 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Po pierwsze nie chodzilo mi o twoje betonowe cialo po drugie miny staly tak ze nie dalo sie ich przeskoczyc nawet sam probowalem a po trzecie nie masz dowodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 25 Października 2013 #82168 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Bez dowodów z nadużywaniem uprawnień starga jest bez pod stawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84131 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Sory ze w UBT ale Peq. pokaz mi gdzie w regulaminie pisze ze miny trzeba tak stawiac badz je przeskoczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2013 #84475 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jezeli jest temat w problemach to chyba to nie jest skarga co do min jasno ich zakazane miejsca opisuje regulamin, wiec jezeli ktos pokaze miejsce polozenia bedzie mozna stwierdzic czyja wina, to nie jest ubt dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #84478 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Shelleri, proszę o dowody, w innym wypadku skarga zostanie zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84935 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 po drugie miny staly tak ze nie dalo sie ich przeskoczyc nawet sam probowalem < masz dowod PeQ wypowiedz sie gdzie postawilem miny i sie zobaczy czy moge tam czy nie.. i tak, to nie jest skarga w sumie to gdyby nie admin grajacy w nocy byly by same aimy.. ((jak "xer" bodajże wczoraj )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2013 #84937 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 KaKarotto jkc juz napisalem w poscie "miny"ktore dokladnie pamietam ze postawilem w prawej bramie (z tt) na A ale zgodnie z regulaminem" ale screenu nie mam zadnego ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Października 2013 #84940 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Tak więc z braku dowodów skarga zostaje zamknięta . Dostajesz upomnienie . /zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi