Skocz do zawartości

Skarga na Blurred

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Serwer:DD2

Data i godzina: wczoraj 1:11

Nick admina/gracza, który zawinił: Blurred

Dowody:

AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu

[AMXBans] Powod: 'Zmien Nick (Obraza)'

[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:59415364'

[AMXBans] Twoje IP: '83.29.222.227'

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie: Zielonaa

Uzasadnienie: To tak. Gracz , Admin, Pan większy od graczy , o nicku Blurred Zbanowal mnie co widać wyżej za rasizm / faszyzm / obraze / hańbe / uwlaszczenie / znieważenie / nie oszczędzanie gorzkich słow / obrzucanie obelgami za posiadanie w nicku którego podam "|Artix| hahahah to gówno" nie wiem o co mu chodzilo iż ponieważ gdyż mój kolega o nicku ArtiX ma na końcu nicku X X X X a nie x x x x x x  x  wiec o co cale halo.. Gdybym napisal "|ArtiX| to gówno" to można sie rzucać iż ponieważ gdyż ten serwer w tym momencie o godzinie 1:11 był / przebywał na serwie miał staty 23 5 23 kille i 5 dedów / zgonów kto nie wie to tłumacze na polski . Więc w tym oto czy w tej oto skardze chce sie odnieść do Serwer Admina , Admina tego oto serwera , że banowanie za coś co nie jest przewinieniem czyli pisanie w nicku czegoś lub nicku kogoś kogo nie ma w tym momencie na serwie . Odniose sie do oto tego punktu paragraf 3 strona 20102102213 - 3. Zakaz używania nick`ów rasistowskich i obraźliwych w stosunku do graczy, przekonań i wyznań , którego wysłał mi ów Admin BoundeR za co m bardzo i to bardzo dziękuje . Chce jak najszybciej wyjaśnic tą sprawę , ponieważ dla mnie to niedorzeczne iż ponieważ gdyż ten oto nick którego użylem w swoim pozowle sobie użyc tutaj powtórzenia gdyż jest to zgodne z wymową języka ojczystego czyli Polskiego. Mniejsza. Wracając do tematu mOIM ZDANIEM TEN BAN JEST NIESLUSZNY I GDYBYM MIAL BRONIC SWOJEGO ZDANIA TAK JAK POLSKA POLSKE PRZED NAJAZDEM RADZIECKIM TO BYM TAK ZROBIL PS BAN NIESLUSZNY 

Napisano

Po pierwsze. Za obraźliwy nick.

Po drugie. O to całe halo, że Twój kolega Artix przez małe xxxx napisał na U@, że Twój nick go obraża.

Po trzecie. Ban słuszny, gracz został obrażony co napisał na U@.

Nie zamykam, jeżeli ktoś inny chciałby coś dodać . ;)

Napisano

Po pierwsze. Za obraźliwy nick.

Po drugie. O to całe halo, że Twój kolega Artix przez małe xxxx napisał na U@, że Twój nick go obraża.

Po trzecie. Ban słuszny, gracz został obrażony co napisał na U@.

Nie zamykam, jeżeli ktoś inny chciałby coś dodać . ;)

Hmmm jaki obraźliwy nick ? Niby kogo obrazilem? Moze ja mam kumpla ktry gra w lola i ma nick Artix? Może on nie gra w csa? 

Napisano

Zamieszczam ss-a z prośbą gracza urażonego, o bana dla kolegi wyżej.

ugdn.png

Ja także stwierdziłem iż KaczoreX obraził Artixa. Jeżeli ja jestem na serwerze to mnie to nie obchodzi czy napisałeś sobie z malej x czy z duzej inni admini moga to sobie tolerować ja nie będe. Artixa to uraziło więc dałem Ci bana.

Proszę o wypowiedź, któregoś z H@. Bo jak dla mnie ban słuszny !.

Napisano

Chciałeś napisać skargę mądrze/logicznie. Chciałeś nas przewyższyć swoim marnym ilorazem inteligencji. Nie wyszło CI.

Otrzymałeś bana za obrazę gracza, taki sam miał nick na serwerze. Zbieg okoliczności? Nie sądzę.

Skończ trollować :)

Napisano

Chciałeś napisać skargę mądrze/logicznie. Chciałeś nas przewyższyć swoim marnym ilorazem inteligencji. Nie wyszło CI.

Otrzymałeś bana za obrazę gracza, taki sam miał nick na serwerze. Zbieg okoliczności? Nie sądzę.

Skończ trollować :)

Wg Ciebie trollowanie to ubieganie sie o równe prawa? :D Nie ma sensu dalej tego ciągnąc bo albo to sie skonczy tak ze dasz mi bana na stale na tsie i na serwie :D A pograć bym chcial . 

Napisano

Dostałes słusznego bana na 5 minut. Potem wszedłeś na tym samym nicku mimo rozmowy na ts. Dostałeś kolejnego bana na 30 minut. Jeżeli H@ będą chcieli coś dodać, proszę o otwarcie tematu.

/Close

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...