Gość Guest Napisano 23 Października 2013 #83683 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Data i godzina:Dzisiaj 15:00 Nick admina/gracza, który zawinił:RADEK Dowody:*DEAD* <> : nie no mam nano. Świadkowie:niema raczej. Uzasadnienie:No więc pisze z radkiem bo miałem platyny to on pisze, że ma nano to ja wymieniam a on mi dał sekret Krowy. Proszę o zbanowanie tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 23 Października 2013 #83695 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Masz godzinę na edycje skargi. Ma być wzór oraz dowody, nie pisane bo takie coś sam sobie mogę napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 23 Października 2013 #83819 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Skarga bez dowodów. Tym razem bez Punktów Ostrzeżeń. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Października 2013 #84027 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Podał Bounder. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379724 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi