Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83538 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Siema. 1. Jako jedyny gram tą klasą na serwie z tego co widzę. Jest bardzo słaba, ma jedyne regeneracje HP o 3 co 2 sek i 1/6 na kradziesz perku z rzec. Żadnych 1/x na zabicie z czegokolwiek, żadnych min ani nic. A każda inna klasa coś takiego posiada. Mając 60lvl nie mam szans z saperem którego opisuję niżej. Więc proszę o ulepszenie dodając HE i 1/3 z niego. 2. Saper jest za mocny. Jest ulepszonym amadeuszem gdyż ma: -lepsze staty, -3 miny, -p90 z przybliżeniem i wtedy nikły rozrzut jak żadna inna broń. -wszystkie granaty i do tego AUG- 2 broń do skanu. Ponadto ma +15(!!!) DMG. Gracze grając tą klasą od samego początku mogą być bez problemu w środku stawki. Moja propozycja: odjąć DMG do 5 i usunąć przybliżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83539 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nawet dobry pomysł jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83548 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witam uwazam ze też należy ulepszyc klase duch generała ale w inny sposób, np dac mu 1/6 na odbicie pocisku albo cos innego. Dajądz mu He to bez sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83555 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Grand dobrze mówi.Sapre nie ma auga tylko autolame.Jestem za tym żeby dodać 1/6 odbicie pocisku i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83558 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Moim zdaniem Saper jest za dobry i powinni go osłabić.A co do Generała jest za dodaniem he 1/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Października 2013 #83565 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Każda klasa jest dobra, nic nie osłabiać tylko poprostu dodać coś do klasy Duch Generała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2013 #83584 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bydlak grasz saperem? Mogę tu bardziej szczegółowo porównać sapera z innymi klasami żeby pokazać jak to niby są równe. Po namyśle stwierdzam że nie zgodzę się z Wami. Każda klasa ma 1/x na zabicie z czegoś lub inne rzeczy zadające DMG. Rakiety/miny/dynamit/błyskawice. Akurat duch generała na "e" ma wskrzeszanie więc to mu nie podejdzie. 1/3 czy chociaż 1/4 z HE jakoś by wynagrodziły ubytki w umiejętnościach bitewnych. H@ to czyta?? Podobno tak, więc..? Mogę podać kilka klas które są grane na serwie w dużych ilościach a mają potężną przewagę nad duchem generała jakby były wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85438 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Fajnie że ktoś napisał. H@ to czyta?????? Tydzień bez odzewu no ogarnijcie w końcu..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85454 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja dałbym duchowi generala he z ktorego zadaje 70+ int dmg oczywiscie mozna to zmienic ale wiem ze sa palace co 5 sec itp ale jednak stalker ma co 10 sec he i jak ma perk podr szpiega lub ta. generala to ciezko idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85490 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No w sumie to nie jest zły pomysł, za bardzo nie wyulepsza klasy, ale wyrówna ją w miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85614 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 no przydaloby sie cos dla tej klasy, jest jeszcze jedna ktora ma tylko jakies rakiety, nic wiecej. Tez mysle ze duzo sie nia nie zdziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88330 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No i jak będzie z tym bonusem dla Ducha Generała? Padły propozycje różne: - HE zadające 70+ int, - 1/6 na odbicie pocisku, Może w końcu ktoś coś doda? Lub jeszcze jakieś inne małe dodatki, pomocne w przetrwaniu/zabijaniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 #88848 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobry pomysł ja jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2013 #89223 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ja też jak niektórzy wiedza gram duchem generała i ja bym mu dal regeneracje hp 10/15 na 3 sec i też bym osłabił sapera np odebranie mu 1 broni i mniejsze staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90683 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 hm Saper może zostać ponieważ nie tylko premki bowinny być dobe ale tak że przynajmniej z 2 3 klasy non premium powinny mieć jakieś dobre + saper takie posiada , co do Ducha to co wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90803 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dla ducha moim zdaniem mozna dodac np. wbudowany wykradacz HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90807 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zostawcie sapera. W niezapomnianym roku 2011 grywałem saperem niemal codziennie. Jak można go próbować osłabić. Ludzie wyrozumiałości trochę. Zastanowić się trzeba. A sentyment, a wiara w ludzi. Jak taki saper to zniesie. Od razu dajcie mu sznur z pętlą. Nic w Was człowieczeństwa nie ma. Pozdrawiam Ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91027 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mimo, ze sam nim gram to moim zdaniem te 15 dmg z p90 to przesada, szczegolnie patrzac na magazynek. Przy odpowiedniej kondycji, nawet +50/60 z perka taki szatan z takim rozrzutem jest nie do zatrzymania. Dopoki stalkerzy nie wyleca z tymi swoimi chmurkami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi