infinite. Napisano 19 Października 2013 #82255 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nick: infinite. Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem juz admina na kilku codach ale już upadły Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie umiem znależć Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty pomocny i lubie pomagać innym. Serwer mnie zainnteresował i mi sie podoba jak i gracze , są mili itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Chciałbym cały dzień ale wkońcu nauka ;( Kontakt: STEAM : infinite0072 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 19 Października 2013 #82261 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ty chyba sobie kpisz z nas -.- Prawie 10godzin przegranych i składasz podanie? Jestem na NIE. Jak wbijesz 30 godzin może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Października 2013 #82263 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie spełniasz Wymagań Brak 30h przegranych na Serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Października 2013 #82264 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi