infinite. Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nick: infinite. Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem juz admina na kilku codach ale już upadły Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie umiem znależć Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty pomocny i lubie pomagać innym. Serwer mnie zainnteresował i mi sie podoba jak i gracze , są mili itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Chciałbym cały dzień ale wkońcu nauka ;( Kontakt: STEAM : infinite0072 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ty chyba sobie kpisz z nas -.- Prawie 10godzin przegranych i składasz podanie? Jestem na NIE. Jak wbijesz 30 godzin może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie spełniasz Wymagań Brak 30h przegranych na Serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi