Maxi King Napisano 26 Kwietnia 2016 #426676 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Maxi King 2. Wiek: 21 3. Doświadczenie: Brak doświadczenia w byciu moderatorem, lecz kiedyś miałem rangi dające praktycznie to samo co moderator (stare dzieje) 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Różnie ale myślę, że średnia wyjdzie około +2 godzin dziennie. 6. Dlaczego właśnie Ty: Dlaczego ja? Myślę, że jestem w stanie ogarnąć obowiązki jakie są z tym związane, Master będziesz musiał mi na początku pomóc Uważam się raczej za osobę rozważną i nie konfliktową. Na sieci jestem dość długo i jeśli chodzi o sprawdzoną osobę do pomocy nad "ogarnięciem" ts to z miłą chęcią. Nie jestem zawzięty ani zawistny więc nie będzie bez sensownych banów typy "bo go nie lubie to nara". Podanie to jest czysto pomocne ponieważ nie chodzi mi tu o możliwości jakie daje ranga moderatora typu wchodzenie na zablokowane kanały bo i tak mam rangę przyjaciela sieci która sama w sobie mi to pozwala. Polecam się jako sprawdzony admin do tej funkcji. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Oazę spokoju i rozsądku Nie będę pisał o jakiś konkursach bo jedynie mogę pomóc w ich organizacji nie mam osobiście takich predyspozycji aby coś takiego samemu organizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426685 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Wiecznie na Tsie, Maxi człowiek bezkonfliktowy, taka anonimowa legenda ! Ma bardzo dobry kontakt z ludźmi, może doświadczenia w tym dużego nei masz, ale wszystko sobie idzie przypomnieć i się nauczyć, jestem jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffy! Napisano 26 Kwietnia 2016 #426695 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem na tak! Czemu? + Aktywny + Pomocny + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi