Maxi King Napisano 26 Kwietnia 2016 #426676 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Maxi King 聽 聽 聽 2. Wiek: 21 聽 聽 聽 3. Do艣wiadczenie: Brak do艣wiadczenia w byciu moderatorem, lecz kiedy艣 mia艂em rangi daj膮ce praktycznie to samo co moderator (stare dzieje) 聽 聽 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam. 聽 聽 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: R贸偶nie ale my艣l臋, 偶e 艣rednia wyjdzie oko艂o +2 godzin dziennie. 聽 聽 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty: Dlaczego ja? My艣l臋, 偶e jestem w stanie ogarn膮膰 obowi膮zki jakie s膮 z tym zwi膮zane, Master b臋dziesz musia艂 mi na pocz膮tku pom贸c Uwa偶am si臋 raczej za osob臋 rozwa偶n膮 i nie konfliktow膮. Na sieci jestem do艣膰 d艂ugo i je艣li chodzi o sprawdzon膮 osob臋 do pomocy nad "ogarni臋ciem" ts to z mi艂膮 ch臋ci膮. Nie jestem zawzi臋ty ani zawistny wi臋c nie b臋dzie bez sensownych ban贸w typy "bo go nie lubie to nara". Podanie to jest czysto pomocne poniewa偶 nie chodzi mi tu o mo偶liwo艣ci jakie daje ranga moderatora typu wchodzenie na zablokowane kana艂y bo i tak mam rang臋 przyjaciela sieci kt贸ra sama w sobie mi to pozwala. Polecam si臋 jako sprawdzony admin do tej funkcji. 聽 聽 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Oaz臋 spokoju i rozs膮dku 聽Nie b臋d臋 pisa艂 o jaki艣 konkursach bo jedynie mog臋 pom贸c w ich organizacji nie mam osobi艣cie takich predyspozycji aby co艣 takiego samemu organizowa膰.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426685 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Wiecznie na Tsie, Maxi cz艂owiek bezkonfliktowy, taka anonimowa legenda ! Ma bardzo dobry kontakt z lud藕mi, mo偶e do艣wiadczenia w tym du偶ego nei masz, ale wszystko sobie idzie przypomnie膰 i si臋 nauczy膰, jestem jak najbardziej na tak! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Daffy! Napisano 26 Kwietnia 2016 #426695 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem na tak! Czemu? 聽 聽 聽 + Aktywny 聽 + Pomocny 聽 + Wiek 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi